Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Untitled.jpg

Hasani e najdobar vo taa mak. reprezentacija ;)
Ако не најдобар ондак во први три :icon_lol:
Каков најдобар какви бакрачи, си има свои моменти на мечевите али во поголем дел од утакмицата никаде го нема.​
Нема константност, не требаше одма да прави голем трансфер кога одвај доби мала шанса па со бркањето на Магат воопшто не е ни во планови. Така во најдобри години кога треба да се развива, он дреме на клупа.​
Подобро да го позајмат некаде, втора Германска лига би му била полн погодок.​
Многу киксови правиме во одбрана у пм...​
Лазевски беше трагедија денеска. Грнчаров и Шиков спасија по нешто, ама и они се склони на киксови. Ќе мачиме мака со одбранава со оглед на тоа што нема решение на повидок. Мојсов си еба мамата со Војводина инаку ќе го имавме кандидатот за стартер...​
Ивановски уште еднаш покажа дека не треба да игра, особено не од прва минута. Како можеше да ја промаши топката при 2-1 ццц​
Знам дека Јаховиќ ви е бум сега, ама искрено мислам дека ова му е само моментална форма, далеку од тоа дека ќе биде некој којзнае каков напаѓач. Но за во старт е солиден. Борбен е, се труди има чувство, во моментов треба да биде прва постава во репрезентација.​
Како што реков порано напаѓачите треба да ги бираат според тоа каква им е формата во клубовите. Кој е расположен за давање голови нека го земаат него, пошто реално немаме некој расен стрелец...​

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Да ми речеше за Ибраими моментално, ајде...ама Хасани бил најдобар :pos::pos::pos:

oo Molotov kaj si be Gjorce Petrov , da igrashe Hasani za Maribor kje napraeshe mnogu poveke od toaa shto pokazhuva Agim za slovenskiot tim . Iako i Wolfsburg e vo kriza i imaa dosti podobri igraci , toj hrabro trenira sekojdnevno , i taka da ocekuvajte BOOOMBA :)

^^ Пробај за работа кај Тодоров, он бараше со IQ 140...тебе ти е -140, ваљда нема да ти прае проблем за едно минусче...и не ми реплицирај.

oo Molotov kaj si be Gjorce Petrov , da igrashe Hasani za Maribor kje napraeshe mnogu poveke od toaa shto pokazhuva Agim za slovenskiot tim . Iako i Wolfsburg e vo kriza i imaa dosti podobri igraci , toj hrabro trenira sekojdnevno , i taka da ocekuvajte BOOOMBA :)
Atomic_Bomb.gif

--- надополнето: 14 ноември 2012 во 20:08 ---
Колку години има Јаховиќ?
25 :)

Не избушија по левата страна. Ама нема врска битно тепавме. Ова пријателскиве треба што почесто дома да си ги играме и плус против малку подобро пласирани репрезентации од нас за полека полека да си се качуваме нагоре. Јахович добар. Ивановски не треба да игра поќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom