Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва играат Баже (Рапид) против Мирко (Астра), ај да видиме кој ќе победи :D

SFA have confirmed Craig Levein has been sacked as Scotland manager.

SFA have confirmed Craig Levein has been sacked as Scotland manager.
Топ,кај нас ќе ги отвориме ко
02193575l.gif
:D

Или па ќе најдат некој асален што ќе ги оправи, мене тоа ми е страв :)

Попов е на клупата за натпреварот ВБА-Саутепмтон. Изгледа повторно ќе ги изигра последните 2-3 минути.

Вечерва играат Баже (Рапид) против Мирко (Астра), ај да видиме кој ќе победи :D

Крај. 0:2 за Мирко (Астра), и Баже и Мирко играле и шо е најбитно и двајцата добиле по еден жолт картон :D

Треба да се докажува уште,изигра една добра утакмицаа и одма проценивте дека е прва класа лев бек?

Мое мислење е дека нема потенцијал во него,АМА МОЕ МИСЛЕЊЕ...

Јас не кажав дека треба да се зимаат сите игрчи на Вардар,ама можеше уште најмалце двајца кои што заслужиле да бидат викнати барем за пријателскава...

Иначе Цикарски е викнат како алтернатива за Лазевски,а ќе видиме кој како ќе се покаже.;)
голема грешка си! лазески е моментално најдобро решение на позиција лев бек!!!
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 23:25 ---
Да бе, друже, ама реално Чедо е ставен во ситуација да нема кого да го повика кога е изоставен Попов?! Зар има некој друг добар лев бек во Лигава или во странство?! Колку и да има недостатоци, Цикарски пак е помалку лош избор од останатите.

Малку е надвор од темата, ама ќе те прашам колку пати си го гледал Вардар сезонава, штом тврдиш дека игра мизерно? Вардар сезонава на неколку пати ги испрати противниците со 3, 4 или 5 комада во мрежата, а сигурно тоа не се постигнува со мизерна игра. Може во последните натпревари игра полошо од вообичаеното, ама дека цела сезона играл мизерно, ќе ти кажам дека гадно се лажеш!

јани урдинов

и да, според мене требаше шанса да добие и бабунски на овој меч!!!
добро е шо е земен јаховиќ, има надеж да стани квалитетно решение за во напад!!!

Урдинов не е во комбинација поради тоа што премногу галамел кога играле младиве со Србија,па го избркале и него...

Добро е што е викнат јахович, за лев бек лазевски е топ, ке се експериментира на овој натпревар, и со полска ке биде интересно каде 2 те селекции ке играат со играчи од домашните првенства

Aло вие дали се слушате што зборите бе алоооо го ставате Лазевски пред Попов стручњаци нормални ли сте па Попов може не е у форма ама е класа играч , Јахович треба да се проба мада мислам дека нема да покаже ништо посебно , а очекувам многу од Трајковски ке видиме како ке се покаже :)

Леле у потесен круг на кандидати за нов селектор на Шкотска е Џо Џордан, оној што се здави со Гатузо на Тотенхем - Милан. Ако го изберат овој , Величе со ланец како куче да се врзе на клупа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom