Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.498
- Поени од реакции
- 26.576
Вечерва играат Баже (Рапид) против Мирко (Астра), ај да видиме кој ќе победи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ,кај нас ќе ги отвориме коSFA have confirmed Craig Levein has been sacked as Scotland manager.
Подобро како Аргета, немој само Шиме жити сеТоп,кај нас ќе ги отвориме ко
![]()
![]()
И мене прво тоа ми падна на паметПодобро како Аргета, немој само Шиме жити се
Ме иритира, ме потсеќа на една легенда![]()
Вечерва играат Баже (Рапид) против Мирко (Астра), ај да видиме кој ќе победи![]()
Mirko asistirase za vtoriot gol za astraКрај. 0:2 за Мирко (Астра), и Баже и Мирко играле и шо е најбитно и двајцата добиле по еден жолт картон![]()
голема грешка си! лазески е моментално најдобро решение на позиција лев бек!!!Треба да се докажува уште,изигра една добра утакмицаа и одма проценивте дека е прва класа лев бек?
Мое мислење е дека нема потенцијал во него,АМА МОЕ МИСЛЕЊЕ...
Јас не кажав дека треба да се зимаат сите игрчи на Вардар,ама можеше уште најмалце двајца кои што заслужиле да бидат викнати барем за пријателскава...
Иначе Цикарски е викнат како алтернатива за Лазевски,а ќе видиме кој како ќе се покаже.![]()
Да бе, друже, ама реално Чедо е ставен во ситуација да нема кого да го повика кога е изоставен Попов?! Зар има некој друг добар лев бек во Лигава или во странство?! Колку и да има недостатоци, Цикарски пак е помалку лош избор од останатите.
Малку е надвор од темата, ама ќе те прашам колку пати си го гледал Вардар сезонава, штом тврдиш дека игра мизерно? Вардар сезонава на неколку пати ги испрати противниците со 3, 4 или 5 комада во мрежата, а сигурно тоа не се постигнува со мизерна игра. Може во последните натпревари игра полошо од вообичаеното, ама дека цела сезона играл мизерно, ќе ти кажам дека гадно се лажеш!