Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што седите во пви редови земете си чадори, пошто не фаќа покривот :D
Другаров е редар на запад, ми се јави да ми рече дека од 1 до 7 ред на запад било утоп :icon_mrgr:

Едно другарче на мечот со Хрватска седел позади клупата на Чеде, кога излегол величе овј го цпуел цело време. Па величе му вратил "па кого да ставиме да игра" :pos:

Пред малку на тв, величе изјави дека ќе било тешко... изгледа ќе биде стартер :facepalm:

Све е тоа дел од тактиката. Ако врне ќе игра пошто на мокро дрво полесно се лепи топката, а и моеш да наебеш ако се судриш у такво.

Незнам зошто ама мислам Хасани ќе ги реши вечерва :icon_mrgr:
Ајде нека паднат еднаш и Србиве во Скопје, уште на нив не им поминал редот од екс републиките:icon_mrgr:

Тие што седите во пви редови земете си чадори, пошто не фаќа покривот :D
Другаров е редар на запад, ми се јави да ми рече дека од 1 до 7 ред на запад било утоп :icon_mrgr:

Ja сум 1 ред :facepalm:
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 18:29 ---
Како ќе биде теренот? Од дождов да не биде се кал, само така може да победиме.

Нема шанса кал да биде,квалитетен е теренов,добро е изработен..

П.С. ВРНЕ ЛИ ВО СКОПЈЕ???

А колку беше поинтересно последниве две утакмици, те пука еуфорија пак добивме надеж дека можеме повеќе.....денеска ми е сеедно.
Ќе биде убаво да се победи да се дигнат малку психички, ама од тоа шо видов против Белгија и од тоа шо знам каква одбрана иаме ние лошо ни се пишува.
Ама ајде шо ги знам неарни се овие ќе изиграат најубаво, најмалку кога очекуваш.

А колку беше поинтересно последниве две утакмици, те пука еуфорија пак добивме надеж дека можеме повеќе.....денеска ми е сеедно.
Ќе биде убаво да се победи да се дигнат малку психички, ама од тоа шо видов против Белгија и од тоа шо знам каква одбрана иаме ние лошо ни се пишува.
Ама ајде шо ги знам неарни се овие ќе изиграат најубаво, најмалку кога очекуваш.
Meне и денеска ме пука еуфорија, ама после утакмицата ќе ме пукаат нервози, ама тоа е фудбалот.. :))
Дај боже да победиме.

Ако почнат србиве како што почнаа против Белгија, т.е како што играа у првите 30 минути...ќе ни го расплачат мајкичето.

Времево највеќе му одговара на Богатинов...Љубител бил на водата и пливањето.Абе на ОИ да го пратевме летоска подобри резултати ќе извадеше од нашиве пливачи.

Пред речиси секој натпревар велам дека не се замарам и нема да се нервирам, ќе гледам без еуфории, ама ќе ја отворам темава и не можам... посилно е од мене. Како и да е, ќе се потрудам да не ме фати скрос еуфорија... не сакам разочарувања за џабе, доста беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom