Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Некои луѓе се само за да висат на една нога!:sick::гомце:

Nama su jedina i istinska braca..srbi.Znam da ima mnogo srba sto ne dele moje misljenje..al to ide na njihovu dusu.Zato kad ne mozemo mi dalje..onda pomoci Srbiji!
(Skopje, 16. oktobar 2012 15:29)

Овој состав на Србија е најслаб во последниве 20 години од кога се независни. Ги гледав со Шкотска гола вода беа. Ако со вака подмладена екипа не може да се слави тогаш и Сан Марино може да биде пресилен, не знам што очекувате вие Хрватите и Белгијците се класа за овие се гледа тоа по резултатите не само сега туку и минатиот циклус во кој Србите исто катастрофално завршија. А и Михајлович е дрво го избркаа од клубови воИталија па немаше кај да оди се врати во Србија.

Значи, не си ја гледал?

Значи, не си ја гледал?

Што курац е битна таа утакмица толку, ги гледаше Србите на претходните два меча, ланските квалификации? Ја не тврдам дека ќе извадиме добар резултат пошто и ние сме катастрофа веќе со децении наназад, ама дека ова е најслабата Србија до сега е факт.

Ланските квалификации не ги гледав.
Зборам за натпреварот од петокот. Тоа што е битното.
Србчињата одиграа фантастичен натпревар, немаа среќа, а и концентрација во завршницата.
Да, изгубија од Белгија, но реално, резултатот не го отсликува реалното од теренот.

Доколу направат половина од шансите што ги направија против Белгија, ке изгубиме со 2 или 3 примени гола.
Ако имаат неписмен тренер и катастрофа репрезентација

Еве го тренерот на Богатинов го чека за загревање

michael-phelps_2293977b.jpg

Пред малку на тв, величе изјави дека ќе било тешко... изгледа ќе биде стартер :facepalm:

Како ќе биде теренот? Од дождов да не биде се кал, само така може да победиме.

Како ќе биде теренот? Од дождов да не биде се кал, само така може да победиме.
Хаха мислим дека тиа времиња пројдоа,има јака дренажа,не би требало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom