AaaaA они црнци имаат.
Самир и Едуардо им се Бразилци и Чедо треба да земе еден за напад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AaaaA они црнци имаат.
Све све али богатинов бе,каква гуска испадна,не ми се веруа дека со таков гол изгубивмо,и насрана све, што изиграа хрвативе?да нас ни ја умртвија играта,ама па и голојте што ѓи дадоа неам коментар,и тиа немаа некоја кој знае каква изградена акција.Штимац нештимац ги наштимал нас да не реметат. Туку нашиве ги гледам како жици искинати на гитара. Света Падапија да слези дури не почнат да се менуваат, не ги поправа да свират.
Ushte ti e krivo shto ne zamina na stadion?Ми го скршија филмот...
Немаше никаков контакт, одлична проценка на судијата....за жал.....Пандев е крив што другите незнаат да одат....
Него никој не спомна гледам, пенал беше тоа врз Пандев или не? Јас од кај што гледав на стадион ми личеше ко чист пенал.
ИЧ!Ushte ti e krivo shto ne zamina na stadion?
U
Дугачок пост си напишал бе...
Прееска прашав, сите ми кажаа дека Шиков ја промаши топката за првиот гол, истото го кажа и коментаторот, а мене ми се виде како Попов. Кој ја промаши виде убаво?
Е за ова зборам. По лузерска изјава АМИН.Прво би сакал да им честитам на хрватските фудбалери за заслужената победа. Ние го почнавме мечот со императив да освоиме барем еден бод