Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Каков Тасевски бе, мисли дека е ѕвезда а појма нема од фудбал. У ист кош со Величе

Смешното е што сме имале светски шампион во пливање а овие од 4 место не мрднале :pos:
Јасно,исправи се Делфина е сниман по истинитој причи што и се имат на Атина Бојаџи десено. :icon_lol:

Значи и ТАШАК е крив,Чиро да беше немаше да ги ебе 2% хари мата хари и рамковните ќе ги играше тие што заслужиле,и сигурно ќе беше позаинтересиран и поупатен од ТАШАК цц :tapp:

Што има врска син му, он сам си го плаќа него, не ФФМ...

Барем самите така кажаа...

Точно е дека договориле пријателска со Португалија на 26-ти Мај во Лисабон?

Португалија - Македонија пред европсково во Лисабон ? :eek:

Ако го вратат Шуми , го повредува Роналдо 100 посто , за некое милионче на сметка.

Не верувам дека ќе имаат милост Нани и Ронадло на мечов.

Да не испадне само ко Португалија со Северна Кореја на Светското...:eek: Ма да, токмациве, знаат некогаш (иако тоа се случува ретко како документарец на македонска телевизиска програма) да изненадат.:cautious:

Ако излезе дека ќе играат, со едно око ќе ја гледам утакмицата. :facepalm:

Абе океј е, чим не сме пласирани на ЕП/СП у овој период е најлесно да закажеш пријателски.

Сите учесници на СП/ЕП бараат спаринг партнери, добро е да закажат уште некоја... Сите нормални репрезентации играат по неколку пријателски сеа...

Знам пред СП 2010 сите играа пријателски тој период пред првенството, ние ниту една не изигравме... o_O

Aко е ова вистина дека ќе играме со Португалија, одлично ќе биди за нашата репрезентација, конечно еден вистински тест, а и за Португалската, победа против нас, дополнително ќе ги мотивира за ЕП:icon_lol:
Не гледам ништо смешно во овој дуел..

Абе се ок тоа со пријателскиве што се закажани, мене страв ми е да не рушат рекорди Португалциве на нас. Ако се распуцаат Роналдо и Нани, со оглед на формата во која што сме, нема да ме чуди да броиме и накај 6-7 гола.

Абе се ок тоа со пријателскиве што се закажани, мене страв ми е да не рушат рекорди Португалциве на нас. Ако се распуцаат Роналдо и Нани, со оглед на формата во која што сме, нема да ме чуди да броиме и накај 6-7 гола.
Абе накај 15 гола ќе дадат :pos:

^^^ :pos:

------------------------------------------------------------------------------

Ќе се замолат, по играње од 15 мин. трчкање без топка, од страна на навивачите да покрените(ме) иницијатива да уфрлат во игра и втора топка, барем да фатат и нашиве.......... :icon_lol:
Настрана заебанцијата ако играат со оној состав со кој што си играат стандардно не ни бегаат 4-5 парчина, од грево згора

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom