Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа се спасивме крај на полувреме добар гол дадовме. Имаме некакви шанси за нерешено :)

Има шанси за победа , затоа што Ирците се тапа или нашите се подобри на средина како сакаш...важно 60% посед на топка имаме...

Ќе си продужам да гледам на стрим, Скај Спортс ХД, не коментаторов да коментира од мобилен и реклами на 30 секунди.

Каков беше првиот гол, не го видов.

Убедливо најдобар играч во репрезентација е тричковски, најупорен и има желба да се докаже...одбранбениве играчи ни се многу смешно поставени, не знам како изиграле при головите ама овака...

Што бе Јонуз? Ги виде головите на ирците? Ебате голманот што незнае топка да фати...

Јас не видов...али жалам што Пачовски доби повреда против ДИВЈАЦИТЕ од АНДЕРЛЕХТ...му го испукаа коленото..и сеа мора да брани ...Нурединовски....
Иначе немаме лош тим ,само фали добар десен бек,овој Демири од тоа што гледав не е лош,Тасевски исто добар е,Шумоликовски трча...подава,Тричковски звер и Пандев се труди...ајде да се надеваме боље игра во второ.

Што бе Јонуз? Ги виде головите на ирците? Ебате голманот што незнае топка да фати...

Да беше само до утакмицава никој немаше да бара оставка од Јонуз, овој 6 чаши прели до сеа...

Да им ебам се женско на МТВ , се вклучија после 32 минута на натпреварот ... иначе гледав малку од натпреварот на нет ( пред да се вклучат овие од МТВ ) и го видов вториот гол за Ирска ... огромна грешка на Нурединоски ( релативно лесна топка не ја задржа како што треба и Кин налета на неа и даде гол ) .

Колку време Јонуз е селектор на репрезентација, тебе дури сега ти текна ова :)

Батка не се праи паметен како и останативе што ги читам на темава. Јонуз како селектор се знае зошто и како дојде и тоа е сосема јасно. Ама како и да е ете му дадовме можност не зошто сакавме туку зашто моравме ама се чини ова му беше последна шанса да се извлече.

Почна преносот, и оп, еве ти реклами 5 минути...бравоС. Таман еднаш ќе се решиш да им ја глеаш умренава телевизија и еве ти што добиваш. Ма не ги вртам ни 2%, на стримче ќе си глеам. Овој Илчо органски не можам да го поднесам, поголем плачко на терен немало и нема ни да има. Браво Тричко, Пандев добра асистенција.

Две кардинални грешки на Нурединовски не коштаа два гола.
Иначе не играме толку лошо, пријатно сум изненаден...

Ќе си продужам да гледам на стрим, Скај Спортс ХД, не коментаторов да коментира од мобилен и реклами на 30 секунди.

Дај линк , не мислам да ги гледам овие идиотиве од МТВ

е вртиме утакмица и си земаме 3 бода
100% :):pipi:

Ај со среќа, и јас не очекувам изедначување туку победа...Преку глава ми е од нерешени и онака ништо не добиваме со бод само штета правиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom