Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да се гледа на интернет У21 од 18.30?

Имаш повеќе стримови на овој линк

На Арена 3 ја имате + коментира Сретен Рашковиќ

Иначе овој Арби Воша што е по националност знае некој? Гледам ја пееше химнава

На Арена 3 ја имате + коментира Сретен Рашковиќ

Иначе овој Арби Воша што е по националност знае некој? Гледам ја пееше химнава
Дете на Македонија Ѓорче Петров игра прва постава веќе втора сезона во ПМФЛ. Најверојатно е од околните села околу големото село Ѓорче, почит за дечкото.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Овој Божиновски добро делува. Освои доста дуели засега.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Овој Божиновски е профил на играч што ни е потребен. Висок, снажен, брз, технички ми изгледа добро, иако има 20 год одма би го зел уште сега да се челичи, на место Велковски..влечугана никад нема да биде играч затоа што е тешка мрзла, бавен, касни на секоја офсајд ституација, нема константност тип на играч од македонско првенство.

Вие шо не сте на стадион и шо немате Спортклуб , кај ќе ја гледате текмата?

Овој Божиновски е профил на играч што ни е потребен. Висок, снажен, брз, технички ми изгледа добро, иако има 20 год одма би го зел уште сега да се челичи, на место Велковски..влечугана никад нема да биде играч затоа што е тешка мрзла, бавен, касни на секоја офсајд ституација, нема константност тип на играч од македонско првенство.
Мене па не ми остави некој посебен впечаток. Освои некои дуели да, ама неколку пати аматерски испадна, плус 2 3 паса му даде нив

Кај најде баш сега да се врати овој Миктарјан...

bozinovski nema iskustvo. relano igra za mladinskiot tim na melbourne victory vo prakticno 3ta viktoriska liga. ima predispozicii ali mu treba edna sezona vo a ligata ovde ili vo nekoja evropska...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom