Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно најдобриот гол што ќе го видиме на натпревар на нашата репрезентација било кога :D
Автоматски споено мислење:

Иначе еве, ако сака некој да го види а ќе ја чита темава подоцна и го нема видено голот:

Најверојатно најдобриот гол што ќе го видиме на натпревар на нашата репрезентација било кога :D

Иначе еве, ако сака некој да го види а ќе ја чита темава подоцна и го нема видено голот:

Link za gledanje?

Освен ние ако не им вратиме услуга сами да си постигнеме гол,овие сами ќе се победат

Velelepna igra od dvete reprezentacii.

Последно уредено:
Ееее ќе чекаме сеа да примиме гол и нема да играме ништо,ок момци ?! .... Тоа им кажа Мрме ....

Kakov otvoren fudabal ziti se, 1 gol imaat dadeno u 20 utakmici...

Отворен во смисла не се бранат како некои послаби репрезентации бункер пред гол, уклучи тоа мозокот размисли малку пред да реплицираш само.

Ете го твојот 0-0 точен резултат..

Што не одиграа ништо, ништо не одиграа, во второ мора многу подобро...

Естонија ни држи „шарено поподне“. Каква пак ноншалантност за голот на цела одбрана, чудо некое.

Никаква желба за игра.

Добро е бе :D Македонија втор тим ни е на ниво на Естонија

Имаше време кога ќе игравме со одморен прв тим и ќе губевме од вакви екипи, вака некако ок е, да влезат пар вообичаени стартери и ќе тепаме

Секако мислам не се замараат нашиве ептен со утакмицава, а и реално..ни мене премногу не ми мења резултатот тука

Отворен во смисла не се бранат како некои послаби репрезентации бункер пред гол, уклучи тоа мозокот размисли малку пред да реплицираш само.

Ете го твојот 0-0 точен резултат..
абе сигурно, сеа ми реплицираш коа заспа нашава одбрана, што те немаше прееска?

Добро овој Зајков што функција има? Ало, Мрме, па вакви играчи и подобри има со лопата да ги риниш во нашана лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom