Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Колнете го вие Јаховиќ, ама босанџерот ако си ја немал уплатено 2-че еве на...
Да сакаше да промаши ќе ја шутнеше во пченки преку гол... финтата е што дури и да сакаш да промашиш, ако шутнеш како што шутна он тешко се промашува :) Јаховиќ ми е топ, само не требаше он да шутира со 15 мин. игра и со никаква пеналџиска реализација.

Да сакаше да промаши ќе ја шутнеше во пченки преку гол... финтата е што дури и да сакаш да промашиш, ако шутнеш како што шутна он тешко се промашува :) Јаховиќ ми е топ, само не требаше он да шутира со 15 мин. игра и со никаква пеналџиска реализација.
Во што ти е топ Јаховиќ извини да те прашам само ?

Измена од Израел е Петровиќ аут,Cпировски ИН.

Ебате Мрме дрво едно дрвосано.

Најдобро ке е да играат у тандем Cпировски и Петровиќ.

Ovie tatarive se cudo... Sve sto e arno nase bugarsko go pravat... Sto ne gi napravite bugari grujo i zajko niv gratis vi gi davame tamu!

Sent from my thor using Tapatalk

Па не џабе се бугари бе брат:))[DOUBLEPOST=1476036968][/DOUBLEPOST]Богатинов, Жута, Мојсов, Шиков, Ристовски. И како со овие фаци некој може да се надева на позитивен резултат. Одбраната е криминал.

Стерјов и Стојановски,

земавте нешто јако пред преносов, така?:confused:

Патем, ноќеска сонував дека сме победиле.Јбг, редовно сонвам глупости.
ihaveidrim.jpg

Последно уредено:
Македонија денес ќе има добри шанси!

Да ја стигни гол разликата на Лихтенштајн :D

Oва со пеењето у живо на италјанскава химна освен ако не е со намера да ги демотивираат, беше тешка брука, па ни Италјаниве дома не ја пуштаат без музика. :facepalm:

Некa се пoвреди сaмo дa не гo гледaм oнaј oчaј oд гoлмaн

Значи која комедија од коментатори се .. кај видоа дека покажа контра фаул... ја крена раката судијата за да покаже дека е офсајд овие викаат од каде виде контра фаул цццц
Аууу каква комуникација има голманов со одбраната ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom