Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Бенфика лани со Национал памтам дека се играше во недела и ја чекав последна и се доигра понеделник..60 и некоја минута беше ама не е битно :D..ама мислам дека правилото е ако од натпреварот се изиграа повеќе од две третини тогаш се регистрира со постоечкиот резултат..не знам зошто баш се доигра ама како и да е.

Штета за нашите што беа во налет и можеа во меѓувреме да брцнат уште еден гол како што беше онај Алијоски разигран :D[DOUBLEPOST=1473114078][/DOUBLEPOST]
Реал Мадрид - Реал Сосиедад прекин во 88ма на 1-1, поради дојава за бомба се доигрува утредента или по 2 дена и ги лупна Мадрид 2-1. А пресудна утакмица за титула тогаш главни конкуренти беа.
Исто Галатасарај-Јуве им го лупнаа турциве после прекин, со што Јуве испадна од група.

Тоа беше во сезоната 2004/2005 каде Барселона заврши прва со 10000 бода предност пред Реал,каква титула какви бакрачи..Луксембурго од Бразил паметам дека му беше деби за Реал Мадрид на клупата откако претходно го избркаа Квериош

OFFICIAL: The Albania v FYR Macedonia qualifier has been suspended due to heavy storms. The remainder of the match will be played tomorrow, with the kickoff time to be determined.

а што е крив гостинот ако домаќинот не проектира и изгради добар одвод на стадионот ??

Бенфика лани со Национал памтам дека се играше во недела и ја чекав последна и се доигра понеделник..60 и некоја минута беше ама не е битно :D..ама мислам дека правилото е ако од натпреварот се изиграа повеќе од две третини тогаш се регистрира со постоечкиот резултат..не знам зошто баш се доигра ама како и да е.

Штета за нашите што беа во налет и можеа во меѓувреме да брцнат уште еден гол како што беше онај Алијоски разигран :D[DOUBLEPOST=1473114078][/DOUBLEPOST]

Тоа беше во сезоната 2004/2005 каде Барселона заврши прва со 10000 бода предност пред Реал,каква титула какви бакрачи..Луксембурго од Бразил паметам дека му беше деби за Реал Мадрид на клупата откако претходно го избркаа Квериош
Знам дека тој период и Сосиедад се јадеше али така паушално лупнав тензии големи имаше пред мечот и мислев дека при крај беше првенството. Иначе Барса со 4 бода предност освоила, а мечов одигран уште во декември бил на полусезона негде. Битни биле и тоа како тие бодови.
Најјако од се е тоа што по 3 недели било доигрувано 6 минути :pos:

Убаво си пишува ама кој чита вакви работи

fbfa165d6d548e87d14b623f4c6d67be.jpg
Дај некоја подобра слика и барем пиши што пишува , не можжам да прочитам.

Иначе кај се продава за утре карта и колку е?

Imajki predvid deka poslednata prvenstvena na Makedonija beshe lani vo Oktomvri (kvalifikacii za Euro) a vo isto vreme Albanija beshe aktivna se do finalniot turnir na Euro, pred 3 meseci, 1-1 i ne e losh rezultat.

negde pisuva deka ke se doigruva negde deka ja zaverile so 1-1 koj znae so prat

Дај некоја подобра слика и барем пиши што пишува , не можжам да прочитам.

Иначе кај се продава за утре карта и колку е?
\[DOUBLEPOST=1473118780][/DOUBLEPOST]Untitled.png[DOUBLEPOST=1473118818][/DOUBLEPOST]тоа второто е во случај да се откажи мечот пред почнување...

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    127 KB · Прегледи: 30
Им се повредил некој и ќе играле со играч помалку? Ако е така и не го пушти Несторовски место Хасани и да нападнеме со сите сили пички сме и треба да изгубиме

Точно. Ако вистина имаат повреден енкој а напраија 3 измени утре Нестор мора да влези на местото на продаениов. Матер да им е.име

Ova e bas loša odluka. Posle vakva Oluja travata ke bide vo katastrofalna sostojba.
Па таман на таков терен ќе имаме шанси бе, не ја памтиш ораницата против Хрватска кога ги тепавме 2-0 пред 6-7 години?

Ама сега че го јавим УЕФА че го правим замена бе хееј, мора да го потепаме Мачедониш, Аљбанија че го мењава играч како така да го игра со мањак?

Им се повредил некој и ќе играле со играч помалку? Ако е така и не го пушти Несторовски место Хасани и да нападнеме со сите сили пички сме и треба да изгубиме
Pa Hasani I taka bese zamenet ako ne gresam, ne mozat da go vratat sekako.

Галатасарај-Јуве се доигра од 81мин.утредента поради обилни врнежи од снег и тоа во Лига Шампиони нека не ве чуди.
Не си единствен што го спомна овој меч како пример.. и сите грешите, не знаете или лоша меморија имате незнам... 31 минута ПРВО полувреме беше прекината Галата-Јуве . ради обилни врнежи од снег..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom