Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.493
- Поени од реакции
- 26.562
Barem od mladata reprezentacija protiv Island da ima prenos utre, kvalifikacii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na Ffm.mk toa ke si gledas.Barem od mladata reprezentacija protiv Island da ima prenos utre, kvalifikacii.
И стримовите од ТВ Сло додека има натпревари на Словенија се само за ако живееш во Словенија, ги гасат за странски IP.Нема пренос, ТВСЛО 2 ќе ја работи утакмицата и нормално нашите не се способни да преземат. Штама во групата на фб, ако имаше од пред две недели ќе најавеа. Ќе излезат сега ова она објаснувања, фудбалска репрезентација каква и да е плаќаме радио дифузна за да ни ја обезбедат, ѓубриња најголеми се сите таму никој ништо не работи.
Ќе има, сеа коа се расонував листав низ каналите и со замаглени очи слушнав утре у 2 ќе има пренос ама не знам на која телевизија.Barem od mladata reprezentacija protiv Island da ima prenos utre, kvalifikacii.
Ima za denes?Ќе има пренос на стримот на ФФМ.
DaIma za denes?
На МРТ ?
Партиска екипа на шетњаЌе има, сеа коа се расонував листав низ каналите и со замаглени очи слушнав утре у 2 ќе има пренос ама не знам на која телевизија.
Иначе за сениорите денеска оние од ТВ Нова се отидени таму за кој кур отишле ако не праат пренос ти ебам државата. Ова 100% местена утакмица е. 2 у 1![]()
на стримов погоре другарке не има на мтв?