Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Barem od mladata reprezentacija protiv Island da ima prenos utre, kvalifikacii.

Нема пренос, ТВСЛО 2 ќе ја работи утакмицата и нормално нашите не се способни да преземат. Штама во групата на фб, ако имаше од пред две недели ќе најавеа. Ќе излезат сега ова она објаснувања, фудбалска репрезентација каква и да е плаќаме радио дифузна за да ни ја обезбедат, ѓубриња најголеми се сите таму никој ништо не работи.
И стримовите од ТВ Сло додека има натпревари на Словенија се само за ако живееш во Словенија, ги гасат за странски IP.

Ќе има пренос на стримот на ФФМ.

Barem od mladata reprezentacija protiv Island da ima prenos utre, kvalifikacii.
Ќе има, сеа коа се расонував листав низ каналите и со замаглени очи слушнав утре у 2 ќе има пренос ама не знам на која телевизија.

Иначе за сениорите денеска оние од ТВ Нова се отидени таму за кој кур отишле ако не праат пренос ти ебам државата. Ова 100% местена утакмица е. 2 у 1 :D

Ќе има, сеа коа се расонував листав низ каналите и со замаглени очи слушнав утре у 2 ќе има пренос ама не знам на која телевизија.

Иначе за сениорите денеска оние од ТВ Нова се отидени таму за кој кур отишле ако не праат пренос ти ебам државата. Ова 100% местена утакмица е. 2 у 1 :D
Партиска екипа на шетња :)

ке не има на мтв?

62kzB8E.png

Шиков, Ибраими и Ристевски беа прилично слаби, другото е супер спрема претходно. Шиков и Ристевски несигурни, паѓаа, грешеја во пасови, а Ибраими заеба се‘ што можеше да се заебе. Пандев :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom