Wow , viewership limit for this stream has been reached . Не ме пушта изгледа има милион гледачи у живо на стримов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и мене сеа ми прекина... This Account has been suspendedWow , viewership limit for this stream has been reached . Не ме пушта изгледа има милион гледачи у живо на стримов![]()

кој знае од кога немаме дадено 3 гола во прво полувреме и за толку кратко време 3-0 vodime.
Koj gi dade golovite znae nekoj?

Асистенти да не знаеш? Ако ја гледаш на стрим дека неможам да најдам да ја гледам на нет.Шиков, Ибраими од пенал и Трајковски.
Не дека којзнае како изигравме, до првиот гол скоро и да немавме шанса, еден шут на Ибраими и на Тричковски после кој изведовме корнер и падна голот на Шиков, ама во секој случај пристапот е друг, пробуваат да играат со топка, нема страв, нешто слично на играта на Работнички. И вториот гол падна слично, Тричко пак шутираше од далеку, голманот пак изби во корнер, после кој Ибраими изнуди пенал и Трајковски погоди. Брзо после тоа Тричко одзема една топка на средина, истрча во контра, уфрли по земја за Трајковски и овој имаше празен гол од 5 метри..