Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално ќе ја тепа кога се игра со срце. Со манекени и позери не се игра.Список на повикани дрва за со Шпанија?
П.С. Албанија ја тепа Португалија во гости....![]()
Направи ти брат вака како нескршлив позитивец може ќе ни тргне у квалификацииве!Гледам дека нема тема за Евро 2016 квалификации ?! Не прави никој ?!
Направи ти брат вака како нескршлив позитивец може ќе ни тргне у квалификацииве!(у позитивна смисла)![]()
Плус Дарко Велковски кој е дополнително повикан.СРЕДЕН РЕД
13. Аријан Адеми (Динамо З., Хрватска)
14. Стефан Спировски (Берое, Бугарија)
15. Мухамед Демири (Сент Гален, Швајцарија)
16. Марјан Радески (Металург)
17. Ферхан Хасани (Брондби, Данска)
18. Александар Трајковски (Цулте Варегем, Белгија)
Адеми и Хасани се надвор од комбинација, додека Радески и Трајковски се крила, што значи само двајца класични средни играчи имаме против Шпанија каде што ќе треба да покриваме и бркаме најмногу... Добра селекција![]()
Секогаш јадам гомна за репрезентација, али кога ќе дојде ден за натпревар од нигде никаде ми доаѓа некоја позитивна мисла. Од мал, од дете, од мојата прва утакмица на Градски во 1998/9 со Хрватска до денес го имам истото чуство. Секогаш кога го одам патот до стадион да ја гледам Македонија секогаш го имам истото чуство, до ден денес.Увек пред почеток на квалификации си правиме филмови, и на крај ќе си се спуштиме на земја. Класика муабет![]()
Тетекс ја уште онојпут те приметив дека некако си ми песимистички настроен, не знам што е работа дали си хејтер или не.Увек пред почеток на квалификации си правиме филмови, и на крај ќе си се спуштиме на земја. Класика муабет![]()
Исто брат. Нонстоп кењам, ама кога ќе дојде утакмица не можем да не гледам, или пак да не веруем дека можат да изненадат.Секогаш јадам гомна за репрезентација, али кога ќе дојде ден за натпревар од нигде никаде ми доаѓа некоја позитивна мисла. Од мал, од дете, од мојата прва утакмица на Градски во 1998/9 со Хрватска до денес го имам истото чуство. Секогаш кога го одам патот до стадион да ја гледам Македонија секогаш го имам истото чуство, до ден денес.
Ах да дочекам да играме на едно Европско еден ден....