Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
истот прашање и за тебе.
Јас друго те прашав, прочита или треба да напишам пак?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
истот прашање и за тебе.
јас веќе поставив прашање. ако сакаш одговори ми, не ми се прај џек тука. ако незнаеш шо да ми кажиш на прашањето-чути!Јас друго те прашав, прочита или треба да напишам пак?
јас веќе поставив прашање. ако сакаш одговори ми, не ми се прај џек тука. ако незнаеш шо да ми кажиш на прашањето-чути!
немаш одговор на моето прашање? ме рсзочаруваш. ваков експерт ко тебе, нема одговор. почнувам да се сомневам дека знајш курац од фудбал, туку само штракаш по тастатурата за џабе.Успут пиши Михајло е крив.
немаш одговор на моето прашање? ме рсзочаруваш. ваков експерт ко тебе, нема одговор. почнувам да се сомневам дека знајш курац од фудбал, туку само штракаш по тастатурата за џабе.
михајло си е за ракомет, еве во фудбалот се напрај смена на власта, ви се напрај кево и навистина, ссе сменија работите, само кон полошо. а замисли, таквите ко тебе тврдеа дека од хари нема полошо. ете уште еден кикс на тн. експерти ко тебе.
еве ко на глуп пак поставувам прашање-шо напрај пандев за македонија, па шо толку многу ти недостасува?
знајш да ми кажиш или не? или само ќе тролаш тука?
гледам јас глуп си. тука ти нема спас. еве јас можам да ги оставам бананите. тебе сите ти ги давам, напикај си ги во ....
од пандев сега очеквам само да се откажи и да не смета повеќе-задоволен?
е сеа да ти кажам за пандев- од 26 мислам дека беа голови за репрезентацијата, преку 20 даде на пријателски.
во времето кога имавме најдобар пласман на ранг листата, под водство на катанец, нашата тн. ѕвезда реши да бојкотира и да го брка катанец. се знај кој остана, така?
после секој квалификациски циклус се откажува од репрезентацијата и на тој начин создава немири во истата. а заради шо се откажува, само тој знај? го заебавале? немој те молам.
за секој настап на репрезентацијата дечкото се штеди, не дава максимум, не игра со срце, паѓа при секој контакт, симулира...
знајш ли ти колку утакмици во квалификациите пандев ни има заебано. ме мрзи да ппишувам, ама ако малку си гледал и ако тро разбираш шо гледаш, тогаш нема потреба да ти објаснувам, така?
ај сега ти кажи ми -зошто ни треба пандев?
гледам јас глуп си. тука ти нема спас. еве јас можам да ги оставам бананите. тебе сите ти ги давам, напикај си ги во ....
од пандев сега очеквам само да се откажи и да не смета повеќе-задоволен?
е сеа да ти кажам за пандев- од 26 мислам дека беа голови за репрезентацијата, преку 20 даде на пријателски.
во времето кога имавме најдобар пласман на ранг листата, под водство на катанец, нашата тн. ѕвезда реши да бојкотира и да го брка катанец. се знај кој остана, така?
после секој квалификациски циклус се откажува од репрезентацијата и на тој начин создава немири во истата. а заради шо се откажува, само тој знај? го заебавале? немој те молам.
за секој настап на репрезентацијата дечкото се штеди, не дава максимум, не игра со срце, паѓа при секој контакт, симулира...
знајш ли ти колку утакмици во квалификациите пандев ни има заебано. ме мрзи да ппишувам, ама ако малку си гледал и ако тро разбираш шо гледаш, тогаш нема потреба да ти објаснувам, така?
ај сега ти кажи ми -зошто ни треба пандев?
Јебига лидер не може да одбереме,реално пандев ни беше врв во репрезентацијата.Глеам дека доста го хејтате за ова,а според мене добро направи.
Проблемот е друг,пандев нема памет и ни воља за да смени нешто во фудбалот кај нас..Да ја имаше харизмата и паметот на Лазаров досеа имаше партали да ја направи пола федерација...зашто очигледно знае многу работи за кој не му се зборува,нешто од тоа чепна во интервјуто но не доволно.