Z
ziko bt
Гостин
da ne delat dividenta na akcioneri od granit gi imam recisi godina a nemam nisto slusnato?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
momentalno ne sum vo MK ama se vrakam nekade sredinata na septemvri, i vo plan sum da vlozam okolu 4000 evra vo akcii, a za toa vreme sobiram informacii okolu berzanskoto rabotenje. Dajte nekakov sovet od kaj da pocnam poso sum epten zagrean za trguvanje so akcii. Mojte doma imaat akcii vo beton, toplifikacija i komercijalna banka i samo znam deka momentalno situacijata ne im e sjajna, pa dokaj nekade sum zaplasen dzabe da ne si gi lupnam parite i da ostanam bel vo ocite![]()
BTW temava e zakon
kako za pocetok dobro me ohrabri))
momentalno ne sum vo MK ama se vrakam nekade sredinata na septemvri, i vo plan sum da vlozam okolu 4000 evra vo akcii, a za toa vreme sobiram informacii okolu berzanskoto rabotenje. Dajte nekakov sovet od kaj da pocnam poso sum epten zagrean za trguvanje so akcii. Mojte doma imaat akcii vo beton, toplifikacija i komercijalna banka i samo znam deka momentalno situacijata ne im e sjajna, pa dokaj nekade sum zaplasen dzabe da ne si gi lupnam parite i da ostanam bel vo ocite![]()
BTW temava e zakon
купуј само опрезно.
купуј у несто сто ке биде или ке дојде а не несто сто оди у стецај.
несто сто ке се продаде или докапитализира за извесно време....
алк, грнт, тплф, метц-металец прилеп, кпшс,
popametno mi e da kupam sam akcii ili da im se priklucam na mojte doma za da ne pravam dupli trosoci za dokumenti za kupuvanje na akcii (ako voopsto gi ima) ?
popametno mi e da kupam sam akcii ili da im se priklucam na mojte doma za da ne pravam dupli trosoci za dokumenti za kupuvanje na akcii (ako voopsto gi ima) ?
Ај кајганџии кој ке сака од вас да ме оправе!
Сакам да се зачленам на она Студенска Берза ама никако не можам некаде грешам, унесам Име, Презиме, Адреса.... и па ми каже дека е грешка!
Да не има некоја друга цака за учленување, или па некој/а да ми каже шо точно треба да направам!
http://www.studentskaberza.com.mk/registracija.asp