Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој оној што незаконски исплаќал, исплаќа или ќе исплаќа бонуси истите ќе мора да ги врати во друштвото.
не е само тоа, ќе фрли и за партија, има и други механизми , не е само суд......нема да му е никаков проблем да им кешира по 100.000 евра на двајца судии од советот и уште 100-200.000 на посредници за да му ја потврдат одлуката и да не мора да врати 2 милиони евра!
Pomina li deneska na sobranie spogodbata megju MPT i GAMA?Do kade stigna rabotata?Денес во Собранието прва точка на дневен ред е спогодбата помеѓу Владата и Макпетрол.
Не верувам, сега вмро се против https://kurir.mk/makedonija/vesti/m...rol-treba-da-ima-vladini-pretstavnici-vo-nea/Pomina li deneska na sobranie spogodbata megju MPT i GAMA?Do kade stigna rabotata?
Pomina li deneska na sobranie spogodbata megju MPT i GAMA?Do kade stigna rabotata?
Мене тоа ми е прв критериум кога ги бирам акциите на МСЕ.такви фирми би биле оние кај кој има доминантен странски газда кој е правно лице, такви би биле Стопанска, Тутунска, Телеком, Мермерен и Усје, сите останати очекувајте да прават плачка.
Па ако ти е тоа прв критериум, оди си на странски берзи, сите акции се такви мање вишеМене тоа ми е прв критериум кога ги бирам акциите на МСЕ.
Присутен сум и на странските берзи, не се грижи ти за мене. Него ти оди на форум за странски берзи, ако немаш повеќе интерес на МСЕ.Па ако ти е тоа прв критериум, оди си на странски берзи, сите акции се такви мање више![]()
Сеуште не сум скроз аут од МСЕ. Нормално дека имам интерес. Повеќето акции што ги имам се неликвидни и не тргувам, нека стојат.Присутен сум и на странските берзи, не се грижи ти за мене. Него ти оди на форум за странски берзи, ако немаш повеќе интерес на МСЕ.
Како тоа не си аут од МСЕ!? Ако трубиш на цел глас дека иде апокалипса и потоп на МСЕ и ако навистина мислиш така, зарем не е неопходно потполно да излезешод МСЕ?!? Или ги замајуваше кафекуварките за они да испаничат и продаваат ефтино, додека ти своите акции си ги сочувал?! Можеби и си докупил во маглата што ја сееше.Сеуште не сум скроз аут од МСЕ. Нормално дека имам интерес. Повеќето акции што ги имам се неликвидни и не тргувам, нека стојат.
Години ќе поминат додека сите се освестите дека шансите за големи заработки се во странство. Гледајќи ги вашите познавања за инвестирање, можеби е и подобро да си седите на МСЕ ( не се однесува конкретно за тебе, општо зборам за овој форум ). Кафекуварките во странство ги чекаат на волеј.
Како тоа не си аут од МСЕ!? Ако трубиш на цел глас дека иде апокалипса и потоп на МСЕ и ако навистина мислиш така, зарем не е неопходно потполно да излезешод МСЕ?!? Или ги замајуваше кафекуварките за они да испаничат и продаваат ефтино, додека ти своите акции си ги сочувал?! Можеби и си докупил во маглата што ја сееше.