Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве и 25 да се како што викаш. (мене многу ми изгледа тоа) со се нив па искача 13500 на 1.2 боок.
close enough for me.
Каде тоа се тргувале п/б 3 до 4?.од грабежот на државата.
Банките во 2007-8 се тргуваат на п/б од 3 до 4 . Ако сите викаат дека тргнало како 2007 (пример алкалоид е на пола пат) тогаш џабе си ја продал Тутунска што ке купиш со парите.. Јас истата грешка со мала количина за срека на стб ја направив па трчав после докупував.
Мала количина е ова за да може да се носат било какви заклучоци[DOUBLEPOST=1500910885][/DOUBLEPOST]мала анализа за промена на сопственичката структура од прошлиот понеделник до денес, да се види кој го прави растот кај овие компании..
Прегледај го приврзокот 174693
(0 - значи нема промена од претходна недела)
Објаснете по експлицитнo ако не ви е проблем, анономен е форумовTocna analiza deka samo nekoj stranec znae deka KMB e bombona samo se plasam da ne ima domasno pedigreDur ima ovci ke ima i volna !!!
Баш интересно, доколку се погледне состјбата на странците интересно, тие повеќе продавале отколку што купиле