2662/2800[DOUBLEPOST=1500633674][/DOUBLEPOST]B/A za KMB, ako moze?
само нека потраеДа не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Ова што се дешава е ирационална еуфорија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2662/2800[DOUBLEPOST=1500633674][/DOUBLEPOST]B/A za KMB, ako moze?
само нека потраеДа не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.

Да не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Mozebi e vreme za pravenje izlezna strategija. Ovoj bran ja odmina samo STB. koja se trguva isto kako i pred ovaa furija.Se slagam...
Sekoj ima razlicno tolkuvanje - mene mi nalikuva na nato situacijata sto ja imavme vo 2009 rastot...Megjutoa e TOP prilika za dobra zarabotka - jas vekje napraviv izlezna strategija samo da se doblizat do mojte brojki
Ова не е само ОктаNa dobar pat se brojkive za OKTA - samo da prodolzat da rastat do Dekemvri kje ima top godina za vo Mart da ja zamrsat so uste podobra denda...
http://emagazin.mk/vesti/vest/37883?title=za-pet-meseci-sme-potroshile-1741-milioni-evra-za-uvoz-na-naфta

А што е поскапено во новиот тарифник, гледам 0,2% останува провизија по трансакција за нас смртните души.
 Da bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
 Da bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka  Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!
 Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!

Mandrac да не случајно сакаш некого на нешто да навлечеш?

Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнбSe zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!
Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнб