Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Se slagam...
Sekoj ima razlicno tolkuvanje - mene mi nalikuva na nato situacijata sto ja imavme vo 2009 rastot...Megjutoa e TOP prilika za dobra zarabotka - jas vekje napraviv izlezna strategija samo da se doblizat do mojte brojki :misticen:

Да не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Ова што се дешава е ирационална еуфорија.

Se slagam...
Sekoj ima razlicno tolkuvanje - mene mi nalikuva na nato situacijata sto ja imavme vo 2009 rastot...Megjutoa e TOP prilika za dobra zarabotka - jas vekje napraviv izlezna strategija samo da se doblizat do mojte brojki :misticen:
Mozebi e vreme za pravenje izlezna strategija. Ovoj bran ja odmina samo STB. koja se trguva isto kako i pred ovaa furija.

Честито и нов тарифник од утре
http://www.mse.mk/mk/content/6/10/2009/mse-act-for-commission-and-fees[DOUBLEPOST=1500636737][/DOUBLEPOST]
Na dobar pat se brojkive za OKTA - samo da prodolzat da rastat do Dekemvri kje ima top godina za vo Mart da ja zamrsat so uste podobra denda...

http://emagazin.mk/vesti/vest/37883?title=za-pet-meseci-sme-potroshile-1741-milioni-evra-za-uvoz-na-naфta
Ова не е само Окта ;)

А што е поскапено во новиот тарифник, гледам 0,2% останува провизија по трансакција за нас смртните души.

А што е поскапено во новиот тарифник, гледам 0,2% останува провизија по трансакција за нас смртните души.

Ќе има минимална тарифа, така слушнав, мада и јас не ја видов во Тарифникот.

Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako sirace :) Da bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka :) Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!

Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako sirace :) Da bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka :) Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!

Mandrac да не случајно сакаш некого на нешто да навлечеш? :P :P :P

Има и такви ботови што продаваат Триглав за цена пониска од активната понуда за откуп.

Убав промет денес на берзата.

Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнб

I jas ja pratam ama kje imaat los 2 izvestaj vo avgust i zatoa site so rezervacija ja gledaat... jas go cekam izvestajot za da vidime kolku "dobro " srabotila.

off topik: KMB mi e nokjna mora koga sum primoran da otidam do blagajna - stalno nastroen sum na karanje...

Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнб

Nakaj 17 se zaedno so tutunska taka da cista 10ka so kromid e KMB drugar toa bidi siguren !! Ako gi sobravme proslogodisnite izvestai ispaga deka KMB ucestvuva so 1/10 od profitot vo bankarskiot sektor ????? Treba da si lud za da veruvas vo ovakva prikazna ili stvarno imame dupka vo bankarskiot sektor ili narodna banka e za zalenje pa moze i slon da ne vidi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom