2662/2800[DOUBLEPOST=1500633674][/DOUBLEPOST]B/A za KMB, ako moze?
само нека потраеДа не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Ова што се дешава е ирационална еуфорија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2662/2800[DOUBLEPOST=1500633674][/DOUBLEPOST]B/A za KMB, ako moze?
само нека потраеДа не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Да не бидеме наивни, министерот треба уште фурни леб да јаде за да биде фактор, макар и дома.
Mozebi e vreme za pravenje izlezna strategija. Ovoj bran ja odmina samo STB. koja se trguva isto kako i pred ovaa furija.Se slagam...
Sekoj ima razlicno tolkuvanje - mene mi nalikuva na nato situacijata sto ja imavme vo 2009 rastot...Megjutoa e TOP prilika za dobra zarabotka - jas vekje napraviv izlezna strategija samo da se doblizat do mojte brojki![]()
Ова не е само ОктаNa dobar pat se brojkive za OKTA - samo da prodolzat da rastat do Dekemvri kje ima top godina za vo Mart da ja zamrsat so uste podobra denda...
http://emagazin.mk/vesti/vest/37883?title=za-pet-meseci-sme-potroshile-1741-milioni-evra-za-uvoz-na-naфta
А што е поскапено во новиот тарифник, гледам 0,2% останува провизија по трансакција за нас смртните души.
Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!
Mandrac да не случајно сакаш некого на нешто да навлечеш?![]()
![]()
![]()
Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнбSe zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Skopski saem samo ke donese 10 miliona godinava a ako site firmi idat nagore najverojatno i biznisov procvetal pa ke nema na sto da place menadzmentot i da se vadi deka biznisot go kreditirale samo oni !!!
Se zivo se iznakupuva i sto treba i sto ne treba samo KMB uste stoi kako siraceDa bea brokerive skoluvani ke gi sovetuvaa da kupat tuka posto ovaa banka e kako depozitar na biznis zaednicata i cel imot vo drzavava e kaj nea pod hipoteka
Ако имам добра информација во тие 10м од саем се заедно со тнб