- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 213
Klasicno navlekuvanje pred rezultatiNajverovatno nekoj znae rezultati od vtoro tromesechie
Автоматски споено мислење:
Sega ke si izgorat nekoj panicarKlasicno navlekuvanje pred rezultati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Klasicno navlekuvanje pred rezultatiNajverovatno nekoj znae rezultati od vtoro tromesechie
Sega ke si izgorat nekoj panicarKlasicno navlekuvanje pred rezultati
Jas mislam deka 40.000 e zagarantirana cena ,a se ponatamu e vo zona na spekulaciiDo 30 000 deka ke odi e poveke od sigurno taka da koj nema kupeno veke krajno vreme e da kupi i sto velese eden da se prikluci na zabavata posledna sansa da go fati posledniot vagon od Brziot voz

Ako tnb 45 sto ne bi kmb bila 30 .. ..inace razocaran ....kmb kako edina super kotirana trebase prva da gi izvadi nerevidiranite ....ama dirty hari uste ja nema potpisano alhemijataJas mislam deka 40.000 e zagarantirana cena ,a se ponatamu e vo zona na spekulacii![]()
се јави и Јади Бурек со говна да советува :
во моментов препораката е ништо да не се купува и продава до крај на септември.
Zaradi tesniot prostor za manovriranje i veke nepovolnata akcionerska struktura, ja prodadov Okta. Dali zgresiv ili ne, vremeto ke pokaze.
Cuvstvata?
Sekako zadovolen od kapitalnata dobivka, no nezadovolen od okolnostite koi se slucija kaj ova akcija, a koi pak pridonesoa da ne se faka nekoja pogolema eventualen dobivka vo idnina za istata.
Sekako smetam deka ima drugo sto da se kupuva, taka da ke se fokusiram za da fakam na sto e mozno poniska cena nekoja druga akcija koja mislam deka perspektivno e dobra.
P.S. Go pisav ova cisto za da bidam dokraj transparenten, bidejki ja forsirav okta, smetav deka treba da kazuvam i za ova nova sostojba.
SpekulaciiНе знаев дека сме толку поврзани со светските финансиски текови...Колку што сум слушнал нашиве банки се уште не се занимаваат со Инвестициско банкарство...Од друга страна па во најава е намалување на данокот на добивка за најголемите профитери во државава...
Spekulacii
I nasednuvaat nasive investitori
Nikakva vrska nemame so stranskive berzi ama toa e mora da se iskoristi sekoj moment za da se spusti cena i da se kupi poevtino
Sekoj sto ima slobodni pari ova se momenti za vlez