Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
И според мене 4.200 се уште е ниска за Комерцијална , може таа уште нагоре само прашање на време е кога ке фати нов залет !

Na mse ima edno pravilo kupuvaj koga drugite prodavaat OHB i TNB sega :) Na 4800 bese skapa OHB a sega 13500 TNB .Ocekuvam na 7500 - 8000 OHB i 16000-17000 TNB na kraj na godina. Komercijalna do krunisuvanje na kralot e ovaa cena po toq sleduva uste eden bran dokupuvanje do 5000 .
Zalno e sto nikoj ne spomna dekq UNi sigurno gazi na 2500 a tazno stoi MTUR na 4300 ????
Se rasipavte od lakomenje :) :) :)

Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.

Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.

Абе ова со потпишување изјви за некупување акции е од пред месец дена, добро утро....

Мене стварно не ми е јасно што ќе прави банката со дуплите филијали во градовите. Овде ќе биде потребна голема реорганизација.

Bez covek da prasa se gleda denes legnala dividend na ALKALOID :) Otide ova za kratko na 8500

Si dokupiv denes PPIV, sepak 3080 denari dividenda na ovaa cena ne e voopšto lošo,tuku i poveke od dobro :LOL: odi ovde na 50k i jače.TNB se podnoviv isto denes,a včera malku PKB.Ne e likvidna ,no zatoa mnogu podceneta i potceneta. :) Onamu kade što znam deka vredi kupuvam odma brale,ne se cenkam za sitno..

Последно уредено:
Опа, заигра мечката кај комшијата па сите беа среќни !!!
Еве ја мечката и во дворот на Топлификација :) .

https://www.alsat-m.tv/mk/судот-одреди-предстечајна-постапка-з/

Вака ли ќе направите х 5 ????
Подобро сигурни 15% годишно отколку х5 на овој начин ??

п.с.
Изгледа сепак сум немал задни намери ????
Че даде ли Хари нов кредит сега :) .
Тивок е СЕЗЕЗАМ во последно време . . . изгледа зезна многумина . . . А можеби ХаџиМишев престанал да дава плата :) . . .

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Се најавува голема активност во градежништвото од страна на државата, можеби сега е добар момент да се влезе во Гранит АД

Се најавува голема активност во градежништвото од страна на државата, можеби сега е добар момент да се влезе во Гранит АД
Ако го погледнеш билансот на успех од денес и не изгледа така добро Гранит. Сепак и јас се мислев, ама по извештајот мислам да почекам уште малку да падне цената

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom