- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.765
- Поени од реакции
- 6.555
И според мене 4.200 се уште е ниска за Комерцијална , може таа уште нагоре само прашање на време е кога ке фати нов залет !
Абе ова со потпишување изјви за некупување акции е од пред месец дена, добро утро....Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.
Pa sto ne go napisa pred mesec dena?Абе ова со потпишување изјви за некупување акции е од пред месец дена, добро утро....
Мене стварно не ми е јасно што ќе прави банката со дуплите филијали во градовите. Овде ќе биде потребна голема реорганизација.Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.
Presek moze e...moze da proveris na seinet.Bez covek da prasa se gleda denes legnala dividend na ALKALOID Otide ova za kratko na 8500
Ако го погледнеш билансот на успех од денес и не изгледа така добро Гранит. Сепак и јас се мислев, ама по извештајот мислам да почекам уште малку да падне ценатаСе најавува голема активност во градежништвото од страна на државата, можеби сега е добар момент да се влезе во Гранит АД