Македонска берза

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
И според мене 4.200 се уште е ниска за Комерцијална , може таа уште нагоре само прашање на време е кога ке фати нов залет !

Член од
11 јули 2017
Мислења
883
Поени од реакции
623
Na mse ima edno pravilo kupuvaj koga drugite prodavaat OHB i TNB sega :) Na 4800 bese skapa OHB a sega 13500 TNB .Ocekuvam na 7500 - 8000 OHB i 16000-17000 TNB na kraj na godina. Komercijalna do krunisuvanje na kralot e ovaa cena po toq sleduva uste eden bran dokupuvanje do 5000 .
Zalno e sto nikoj ne spomna dekq UNi sigurno gazi na 2500 a tazno stoi MTUR na 4300 ????
Se rasipavte od lakomenje :) :) :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
24
Поени од реакции
14
Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.

Член од
27 ноември 2009
Мислења
963
Поени од реакции
921
Очекувајте деновиве и официјализирање: Шпаркасе банка ја купува Охридска банка. Вработените вклучени во процесот веќе се со потпишани изјави за не-купување на акции.
Абе ова со потпишување изјви за некупување акции е од пред месец дена, добро утро....

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Мене стварно не ми е јасно што ќе прави банката со дуплите филијали во градовите. Овде ќе биде потребна голема реорганизација.

Член од
11 јули 2017
Мислења
883
Поени од реакции
623
Bez covek da prasa se gleda denes legnala dividend na ALKALOID :) Otide ova za kratko na 8500

Член од
2 април 2017
Мислења
186
Поени од реакции
154
Si dokupiv denes PPIV, sepak 3080 denari dividenda na ovaa cena ne e voopšto lošo,tuku i poveke od dobro :LOL: odi ovde na 50k i jače.TNB se podnoviv isto denes,a včera malku PKB.Ne e likvidna ,no zatoa mnogu podceneta i potceneta. :) Onamu kade što znam deka vredi kupuvam odma brale,ne se cenkam za sitno..

Последно уредено:
Член од
16 август 2017
Мислења
412
Поени од реакции
1.067
Опа, заигра мечката кај комшијата па сите беа среќни !!!
Еве ја мечката и во дворот на Топлификација :) .

https://www.alsat-m.tv/mk/судот-одреди-предстечајна-постапка-з/

Вака ли ќе направите х 5 ????
Подобро сигурни 15% годишно отколку х5 на овој начин ??

п.с.
Изгледа сепак сум немал задни намери ????
Че даде ли Хари нов кредит сега :) .
Тивок е СЕЗЕЗАМ во последно време . . . изгледа зезна многумина . . . А можеби ХаџиМишев престанал да дава плата :) . . .

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Се најавува голема активност во градежништвото од страна на државата, можеби сега е добар момент да се влезе во Гранит АД

ahil

м-р
Член од
11 јули 2005
Мислења
634
Поени од реакции
620
Се најавува голема активност во градежништвото од страна на државата, можеби сега е добар момент да се влезе во Гранит АД
Ако го погледнеш билансот на успех од денес и не изгледа така добро Гранит. Сепак и јас се мислев, ама по извештајот мислам да почекам уште малку да падне цената

Kajgana Shop

На врв Bottom