Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Поштовани професионални учесници во пазарот на хартии од вредност,

Ве молам кажете ми колкав е продажниот налог за AUMK.

Ви благодарам однапред.

Поштовани професионални учесници во пазарот на хартии од вредност,

Ве молам кажете ми колкав е продажниот налог за AUMK.

Ви благодарам однапред.

103 комада по 1.750 денари.

Која фирма на Кочо Аѓушев ќе се продава на ТЕ-ТО ?

сигурно енерги делив солуш.

кога сме веке кај топлификација како е можно да уште котира на берза без одржано годишно собрание и усвоени годишни сметки. тоа е исто како да имам фирма и завршните сметки да не ги потпишам. оваа раководство на мсе е е еден голем смет, затоа не бива од нашава мсе берза ради неколку копуци кои немаа елементарна писменост напредокот на еден важен систем се кочи.

Molam bid/ask za STBP, OHB, i TPLF. Blagodaram odnapred.

@TENDO дур си во канцеларија,молим те само колку има поминато МПТ и бид\аск.

STB ima javen povik za sobranie na 27.07 , nema nisto za prioritetnite.

По објавата за откуп на акции со цена од 28-60к денари јас мислев дека ќе полета цената на акцијата ама изгледа сум бил грешка.
Од 15 до 60 е одлуката.

STB ima javen povik za sobranie na 27.07 , nema nisto za prioritetnite.

Еве се чека да паднат на 150 денари, па да ги купиме сите :facepalm:[DOUBLEPOST=1498564491][/DOUBLEPOST]
:aplauz: Не ја пратам многу УНИ но како и да е добро е да се иде напред...

Како ти изгледа пазаров сега, спремен за реинвестиција или ќе се почека малку...?

Сега видов дека денес пак поминале 20 количина кај PKB.
Ја бркав пред пола година, зедов ептен нешто ситно на 8.500. Па почна да се крева со ситни количини по 10%, и се откажав од купување.
Едно време се појави поголема количина на 11.500, ама па во тоа време немав слободни средства за инвестирање.

Некој да даде тука повеќе инфо за ризиците за компанијава, пошо вака на фундаменти ептен јако изгледа.

Povtorno da prasam dali e isplatena dividendata od OHB , kaj mene nema seuste?

море треснување индексот од земја во рок од 1 час. Се надевам не почеток на некој тренд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom