Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашање од милион денариMoze pomos , Dali STB ke dava dividenda i kolkava ?
Blagodaram
Каков резултат на Бетон, цццц
Вообичаен транзициско-профитерски игроказ. Ја рокнаа компанијата во завршна сметка за лани за да се дочепаат до конкурентен бајбек од 10% од вкупен број на акцииPrv pat otkako pratam berza, Repl nema da dade dividenda...
P.s. Aj moze koga kje im trgne so naplatata na dolgovi od Rusija kje dadat vonredna dividenda po edno 10.000 rublji...
P. P. S. A koga kje mi tekne deka iscistiv posledno se na 100.000 den...![]()
Вообичаен транзициско-профитерски игроказ. Ја рокнаа компанијата во завршна сметка за лани за да се дочепаат до конкурентен бајбек од 10% од вкупен број на акции
Pobaruvanja vo stranstvo 131M. Nekako ne veruvam deka se vo Svicarska tie plasmaniPrv pat otkako pratam berza, Repl nema da dade dividenda...
P.s. Aj moze koga kje im trgne so naplatata na dolgovi od Rusija kje dadat vonredna dividenda po edno 10.000 rublji...
P. P. S. A koga kje mi tekne deka iscistiv posledno se na 100.000 den...![]()
Државен рекет на дело.
KMB ja otvori sezonata za dividenti, 6 litri maslo x akcijase ceka TNB na poteg
Според oбјавениот финансиски календар ТНБ треба наредната недела да го објави повикот за годишно собрание.KMB ja otvori sezonata za dividenti, 6 litri maslo x akcijase ceka TNB na poteg