- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.467
- Поени од реакции
- 1.903
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значителното зголемување на добивката пред исправка на вредноста главно произлегува од зголемувањето на останатите приходи, односно приходите од капитална добивка од продажба на преземен имот по основ на ненаплатени побарувања од клиентите Прототип ДООЕЛ Скопје, Технометал Вардар АД Скопје и ФКН Неготино.Боооо, останати приходи од дејноста 1,8 миљардиШто продале бе овие среде корона за да направат толкави???
ненаплатени побарувања од клиентите Прототип ДООЕЛ Скопје, Технометал Вардар АД Скопје и ФКН Неготино.Боооо, останати приходи од дејноста 1,8 миљардиШто продале бе овие среде корона за да направат толкави???
Како го кажувате ова чиниш сами одлучуваат за резервациите во врска со кредитите. Си има правила како истите се рангираат и за која оцена колку процент обезвреднување е потребно.
И јас мислев дека е невозможно постојано да се вадат на продажба на одземени средства, но ете тоа го прават 3 години по ред.
Тоа е стил на работа, погледнете ја Прокредит. Таму нема што да продаваат зошто при кредитирањето пробуваат да го сведат на минимум ризикот од ненаплатливост.
Насловов како од фaнтазиите на @therealgream
![]()
Чудото наречено GameStop: Малите инвеститори ги фрлија на колена големите фондовски играчи - Бизнис Инфо
Минатата година во април акциите на GameStop вредеа само 2,80 долари, а во средата можеа да се продадат за неверојатни 340 долари. Само оваа година, цената се зголеми за скоро 700%, иако се очекува оваа година компанијата да работи со загуба. И сето ова се случува спротивно на инвестициските...biznisinfo.mk
Не велам дека ти си го напишал само дека сонуваш за вакво нешто како со GameStop. Во секој случај мала шала на твоја сметка, сориВакви глупости ниту ме интересираат, ниту читам, ниту пак овде сум пишувал за нив. Откај па ова има врска со мене??