slabo nekako na kupovna kaj tel . bas me interesira dali je izdrzi podolgorocnoBree, sve pagja. Osven TEL. Sega pojasno li e sto znaci poimot defanzivna akcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
slabo nekako na kupovna kaj tel . bas me interesira dali je izdrzi podolgorocnoBree, sve pagja. Osven TEL. Sega pojasno li e sto znaci poimot defanzivna akcija?
Se nadevam deka ke se vrati na staro negde do Nova godina.Se prasuvam dali ovaa godina ke zememe dividenda od KMB. ,TNB ?
Па барем напишете (елаборирајте) како тоа во ноември/декември ќе се вратат старите цени?? Баш би сакал да ја видам таа математика?
Како тоа компаниите што ќе бидат затворени 3-4месеци ќе успеат да го надминат производството и профитот од претходните години и ќе ја донесат акцијата на истото ниво како претходно?
Па убаво си напишал човекот дека се надева. Некој се надева дека ќе се вратат цените од 2007. година. Јас се надевам дека МБИ ќе достигне 20.000. Или 50.000, шо?
Blizzard сака да падне КМБ 4.500 , Алк 7.000 , НЛБ 12.000 за да почне да купува
Ке паднат волку ако искочи уште една корона па пак потоп и Blizzard ке каже ви реков скапи се
Шала на страна Алкалоид не гледам веќе шанса да падне под 8.000 , додека КМБ до 5.000 преку сила