Македонија-Хрватска 21.01. (26-29)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши двобојот на Балканските велесили?

• победа на Македонија

Гласови: 74 58,7%
  • нерешено

Гласови: 19 15,1%
  • победа на Хрватска

Гласови: 33 26,2%

• Вкупно гласачи
    126
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја прочита страната и пак го прими :bravobe:

Има некој број од Обрван, да му се јави да го тргне Борко?

Ако не се поработи на голманот џабе е, не ликвидираат у првата нокаут фаза.

А бе вие сериозни сте со муабетот за глупи 2 мин на Кире ? Ај некој после утакмицава кога ќе се смират страстите нека ми прати скриншат каде што Кире го прави фаулот над играчот на Хрватска...

BORKO-RISTOVSKI.jpg

:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Абе стај го Прибак кој ти кур бизнис со Филип Лазаров, како пичка некоја е, имаше една шанса да даде гол он од страв у трибини шутна, лигле мртво.

Борко може да одбрани еден на еден ама од девет метри не!

А бе вие сериозни сте со муабетот за глупи 2 мин на Кире ? Ај некој после утакмицава кога ќе се смират страстите нека ми прати скриншат каде што Кире го прави фаулот над играчот на Хрватска...
Влезе во зоната бе змејски, недозволиво е тоа, двете минути се за приговорот :)

И јас на прва мислев дека го нема, се виде на повторената дека го закачува со едната рака...а денес виде дека за се живо и диво имаше по 2 минути.

Утакмицава ја губиме на позицијата каде што требаше да бидеме најаки,на пикер.Штета кога требаше да го зададеме завршниот удар,ние промашувавме зицери.У второво полувреме,паднавме,почнаа да не бушат од бек,и што е најлошо го разбранивме Мирко све му ебам ја.Ама реално тешко е да играш одбрана,кога знаеш дека противникот може да ја држи топката колку сака,каде бе вака алооо.

Ништо, битно покажавме дека може да се носиме со јакиве екипи барем 30 минути, многу грешки имавме така да има за што да учиме денеска.

Хрвативе им тргна денот денеска, тоа малце штета што се деси ама и ние им дозволивме.

Тоа е тоа.

ggwp
Не е ништо битно, се е џабе штом го изгубивме мечов, не смееме да се тешиме вака. Нели сакаме ОИ, до таму не се стигнува со покажување дека можеш да се носиш со поголемите, туку се стигнува со победи. Уште неможам да се помирам колку безвеза го изгубивме мечов. :yid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom