МАКЕДОНИЈА-Холандија 06.09.2015 Недела,15:00

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во недостаток на високи, асални центри и општо поставување на одбрана ни преостанува да сме Тајван на Стрит Хуп, во превод да распуцаваме тројки без многу замарање со градење игра и слични некои ситници што се луксуз за покомплетни екипи.
Нека иде вака додека иде, ама нема да проаѓа ова на други репрезентации.

Штета што Костоски потпиша пред Европското со Куманово :D (мислам штета за него)

:icon_lol::icon_lol::icon_lol: Игорче:

abqmc6.jpg

За онаква недисциплина јас би го седнал Трајковски на клупа најмалку до крај на утакмица ако не и подолго...

Овој Трајковски може сериозно да му конкурира на Самарџиски по идиотштините што ги прави.

Speaking 'bout недисциплината на Трајковски

https://www.youtube.com/watch?v=shPBUMXm09U&t=1m5s

Зошто нема никој под кош на слободни?

Значи со Трајковси и Самарџиски во игра играме со 2ца играчи помалце. До толку бе да не се знае под кош да се игра.

трајковски бе , ваков ВОЛ се нема родено бе.се нека тепаат до крај ако сакаат ама од такт ме вади бе волов

Ај добро нашиве ќе го добијат мечот тоа беше очекувано уште пред првенствово.

Ама играва не ми прави мерак. Ништо не е подобрено од минатото. Се уште дозволуваме наивни скокови. Срамота.

Тоа дека имаме 35 шута за тројка просечно со исто така просечно 10 успешни 3ки на еден меч веќе не ми е проблем бидејќи се навикнав на тоа од нашиве ама скокови да дозволуваме вака наивни е срамота..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom