Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne bese ofside na Pique golot, cist bese!

No, deka mozeme poveke mozeme, ama....jebiga, stara bolka. Se usraa (lele ke ja tepame Spanija i??) deckite!
Кога шутна играчот на Шпанија (незнам кој беше) Пике и уште еден играч беа во офсајд, топката удре во статива и се одбаци до Пике кој беше во офсајд :toe:... јас знам дека се суди тоа.

Кога шутна играчот на Шпанија (незнам кој беше) Пике и уште еден играч беа во офсајд, топката удре во статива и се одбаци до Пике кој беше во офсајд :toe:... јас знам дека се суди тоа.
Mozda!

A be moze edna topka da zadrzat u noze nasive??

A be Pacovski?? Tek sea ke bide smesno!

Puuuu kako be nikoj ne ja fati ovaa topkaaaa!

А што се жалите дека голот на Пике бил офсајд?Двата на Пандев чисти да не беа? :)
Не тепале чесно Шпанците, ни закачија 3 гола за 5 минути, честито нека им е.Ако е продадена од ФФМ нека им е срам заради продавање на споствената држава.

Коментаторов, кога израмнија Шпанциве :
''Ете, тоа е Шпанија !''

Не, брат, тоа е Македонија...:tapp:
Кога ги видов нашиве како го почнаа второво полувреме, по старо, знаев дека ќе изгубиме...

абе какво местење што ви е? Дел Боске им кажал да ни попуштат малце да се порадуваме,им дадовме два гола, викнал малце у соблекувална и ете ти.Шпанија е ова, не Молдавија или Андора.

REZILI , MESTACI , SITLACI !!!!!!

SRAM MI E OD NIV < SRAM MI E SO CEL SVET NE GLEDA !!!

ANDORA dvapati , HRVATSKA , ANGLIJA ... da ne gi brojam site

REZILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А навивачиве па знаат да навиваат или заспаа ебаго? Тишина е на стадион, погласно ми е во собава. Гледам полно дрољи дошле до карта колку да врескаат на Фабрегас и Касиљас, исто како едни ќускии што седеа под мене и врескаа по ван Перси кога игравме со Холандија.

Што сакате добри се нашите сите наши на пример земат плата колку Чави.Јас сум презадоволен со тоа едно полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom