Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум блок 2, ред 43 .. Далеку е ? :)

Ако е на Јужна тогаш е малце источно од средината но високо.

Не се жалам бе баце. Чест ми е што ќе присуствувам на таков настан, а камо ли пак да се жалам. Немам никогаш одено на стадион, па сакам да си прашам што, како е ..

Добро јас не сакав никого да навредам со ова, за тебе верувам дека си фудбалски фан, но има многу кои не знаат кој е Касиљас и не знаат двајца наши репрезентативци, а ќе одат на стадион за да грицкаат семки а не да навиваат.:nenene:

Во Македонија го има ова со картите,нигде другде во свет,во Ирак ке купиш карта како човек

Добро јас не сакав никого да навредам со ова, за тебе верувам дека си фудбалски фан, но има многу кои не знаат кој е Касиљас и не знаат двајца наши репрезентативци, а ќе одат на стадион за да грицкаат семки а не да навиваат.:nenene:

Не заборавај, и за да го видат Боки 13. :smir:

Несакам да се изразам вулгарно и да почнам да пцујам испаднав мајмун заебав тука некои луѓе како и самата себе им се извинувам вака јавно парите ќе им бидат вратени(иако од мој џеб)ама ни јас не ја заменив картата на тие што успеаа да ја заменат убаво да си поминат ќе пробам да го пријавам копилето што ми ги даде се надевам нешто ќе му направат ако не е ни од нивни редови.Сега барам карта ако успеам да најдам добро ако не пак добро здравје ебати натпреварот ми излезе на нос:nerv:

Не заборавај, и за да го видат Боки 13. :smir:

А бе шо се однесува до ова, ја уште стојам на мојот став дека ова со Бокица е само одвлекување на внимание за да не се збори толку со скандалов со картиве.

Најверојатно Влатко Лозаноски ќе биде задолжен за забава, така барем му пишува на официјалната Facebook страна.

Код:
[URL]http://www.facebook.com/vlatkolozanoski[/URL][URL="http://www.facebook.com/vlatkolozanoski"]
[/URL]

Би сакал да има организарно некоја кореографија за навивачите, некако тоа би требало да биде нормално за ваков јубилеј и натпревар, ама ај да видиме, овие некако не и згледаат за тоа, верувам во изненадување на тој план

Mи ја донесоа сега. Плави се сега и со жиг 100 ФФМ.
Е сега може некој да ми објасни каде се наоѓа 11 ти блок на Северна ??
Инаку сум 11 блок 18 ред 35 седиште.
Блоковите на северна ќе бидат помали, пола од тие што се на јужна значи 5ти блок отприлика. :)

На северна има 20 блока и не се чисто вертикално разграничени како на јужна.

Шитка некој карти уште?

^ истово и мене ме интересира дали шитка некој

да го ебам цела битола ја кладоја 1блок јужна на крајот исто ко на исток или запад да сме

Блок 6, ред 29, седиште 7 на јужна. Тоа е тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom