Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Па повеќе од пола ќе идат да ги гледаат Шпанците, ги боли к*р за нашиве...

па искрено сите признајте идете зс доага спанија затоа и ке биде пун стадион зс доага јака репрезентација и нека дојдат со прв состав тоа е убаво да ги видиме зведите како играат фудбал ај валда нема да играат најдобро па да не засрамат поз

па искрено сите признајте идете зс доага спанија затоа и ке биде пун стадион зс доага јака репрезентација и нека дојдат со прв состав тоа е убаво да ги видиме зведите како играат фудбал ај валда нема да играат најдобро па да не засрамат поз

На ТВ не си ги гледал како играат?

брат не ме сфати друго е на тв а овааа ке ја гледас во зиво на стадион ако идес мислам финтата е да идес да видис атносфера сепак европски прваци се и со е 200 денари за спанија во зиво да ја гледас ке се чудис коа ке видис од балканот од сите земји коа ке дојдат за спанија тогас ке збориме

Офлеле,исто се луѓе ко нас,и Англија биле и Холандија сум ги гледал и што?ПЕРВЕРЗИИ?:nesum:

брат не ме сфати друго е на тв а овааа ке ја гледас во зиво на стадион ако идес мислам финтата е да идес да видис атносфера сепак европски прваци се и со е 200 денари за спанија во зиво да ја гледас ке се чудис коа ке видис од балканот од сите земји коа ке дојдат за спанија тогас ке збориме
Epa toa ti e be znaci ti ides da gi gledas Spanija !!
edna moja preporaka-obleci spanski dres i kupi sal bar da se znae deka ke imame gostinski navivaci !

напред напред шпанија :pos2: побројни ке бидиме од домашните навивачи хахаха
btw кајма од шпанија шалој да се купат?

Epa toa ti e be znaci ti ides da gi gledas Spanija !!
edna moja preporaka-obleci spanski dres i kupi sal bar da se znae deka ke imame gostinski navivaci !

Не се правете толку патриоти гледам тука многу повеќе членови пишале требало вака да одат на првенствените натпревари а сигурно 90 посто од тие што пишаа немаат во живот отидено на првенствен натпревар, и да ќе одам да гледам Македонија - Шпанија зошто ќе знам сигурно дека гледам добар фудбал ова важи за сите настапи на репрезентацијата.

Pa da imamo realni sansi da se plasiramo na nekoe golemo natprevaruenje a i so vakva cena na kartite koja i da doe reprezentacija osekam ce se napolni Gradski.Narodov u Makedonija e zelen za fudbal toa e ocigledno, nemora da bide Spanija pa za da se polni:smir:

напред напред шпанија :pos2: побројни ке бидиме од домашните навивачи хахаха
btw кајма од шпанија шалој да се купат?

Ти ова сериозно???

Јес да и јас ги подржувам и си имам симпатии кон шпанците и италијаните во фудбал кога настапуваат на европски и светски првенства, ама кога играат со Македонија ни на крај памет не ми паѓа да ги бодрам.
Како можеш да си против репрезентациите на Македонија???

Секаков народ постои божеееее :tapp:

јас лично до негде се заебавам со постот само ја кажвам реалноста пошто 90% од тие шо ке одат на стадион се со вакво мислење како шо напишав погоре иначе немам некој симпатии кон шпанците ама вакво нешто не се пропушта поради поволните цени не можи сите шо не се од скопје да присуствуват на секоја утакмица на репрезентацијата оти сепак претставува и голем трошок за наши услови па да речите дека за со сите репрезентаци сме оделе па сеа уште да дојдиме до карти:wink:

Eh vaka da se karavte za karti za makedonsko prvenstvo, a ne samo reprezentacija koga igra site ste navivaci:kesa::tapp:

Makedonsko prvenstvo vo fudbal. hmmmm Postoi li toa??? Se sto postoi momentalno e golem kriminal. Zarem mislis deka lugeto sakaat da gledaat takov fudbal???

јас лично до негде се заебавам со постот само ја кажвам реалноста пошто 90% од тие шо ке одат на стадион се со вакво мислење како шо напишав погоре иначе немам некој симпатии кон шпанците ама вакво нешто не се пропушта поради поволните цени не можи сите шо не се од скопје да присуствуват на секоја утакмица на репрезентацијата оти сепак претставува и голем трошок за наши услови па да речите дека за со сите репрезентаци сме оделе па сеа уште да дојдиме до карти:wink:

Ne znam zasto imas takvo mislenje. Dali bitolcani odat poveke na stadion koga pelister igra so turnovo ili koga igra so vardar. Dali koga igra so vardar odat za da go gledaat i navivaat za vardar ???? NE!!!

јас ако одам нема да навивам за шпанија туку ке одам за да ги видам шпанските играчи а и то нема да значи дека нема да навивам македонија да извлечи добар резултат:toe:

да доеа италијаните ќе се потепав за карта =)..од шпанциве једино Ramos и Torres ги поштуем сакам да ги видам..поготово Ramos:drk::nesvest:

Сега сум во преговори со татко ми да дојдеме на 12-ти ако можеме да најдеме карти...:toe:

Со one girl уште сега сме загреани за навивање...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom