Македонија, Врчак, Адриан и Тамара изгубени во преводот

• Креатор на темата Креатор на темата Virego
  • Време на започнување Време на започнување
Малку ќе идам оф ама морав ова да го кажам.Баш пред некој ден случајно менев на тв и на а1 ја видов Тијана пееше и викам ај да слушам малку.Ја пееше кен ли,онака како што ја пееше нели бугарката,точно е дека сите се смеевме на девојка ама онака јавно исмевање стварно ме изнервира.
Наместо тоа можела да ја седне дома сестра и Тамара и да ја поднаучи малку нејзе англиски,барем во овој општиов муабет да не се глупира

Тамара е жив пример за многу млади луѓе во Македонија кои се занесуваат дека знаат англиски али за жал тоа е Борат- стајл англиски. toae:

И чудно ми е како Врчак е текстописец на англиската верзија, го кажуваат како комплетен автор на песната а не знае да збори англиски
а бе Врчак беше текстописец и на Нинанајна ако се секавате,а исто читав (мислам во Викенд беше) дека Врчак живеел во Америка едно 4-5 години,и тоа во побратство со црнци.затоа и има една песна "Повторно сам" посветена кон еден другар негов во Америка кој умрел поради предозирвење.според мене не е чудно што го напишал текстот.и на пресот кога беше добро говореа Англиски,посебно Тамара кој на неколку интервјуа изгледа како појма да нема од Англиски,ама колку толку се вадат.

Shit ..овај срање .. неам коментар .. no comment ..(taka se vika ) ..

Catastrffff.....aa?!

Ne go ocekuvav ova od Tamara posebno :S

Насловот кажува се.........

Трупој.............:tapp:

Ај уоЗ соу изненаџења
Ај тинк дед пипл ин ситибеовизија ин пакет вери синг гуд сонг, јес мај нејм ис тамара енд ај ем ритардед, бат врчак енд раде Драпери олсо вери ритартед јурифорик сингерс енд олсо намбер уон ај ем фет енд агли анд намбр ејт ајем вери ступид иц алмост ај ем лајк фром србија бикоз деј ар ол ступид.

Јес бат плиз тенк ју вери мач.

Кого пуштаме на Евровизија упм...:tapp: После една минута исклучив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom