Македонија, Врчак, Адриан и Тамара изгубени во преводот

• Креатор на темата Креатор на темата Virego
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Според видеово, Врчак и Адријан не знаат да бекнат на англиски јазик а Тамара има некое познавање но далеку од течно зборење. Јебига, што е тука е, ама е срамота за таа МТВ со катаљарда вработени да немаат еден преведувач да испратат. Видеово секако нема да го дадат туку како и секоја година бајки нашите забави се најпосетувани, голема благодарност до амбасадорот и такви тра-ла-лај-ки.

Едина позитивна работа што е направена годинава е што песната е направена на 6 јазици/верзии и гледам албанциве ја шират албанската верзија низ интернет, турците ја шират турската верзија и така прават бесплатна реклама. Но освен во Србија незнам дали сме гостувале во друга држава и дали во Турција воопшто знаат дека постои турска верзија на песнава.

И чудно ми е како Врчак е текстописец на англиската верзија, го кажуваат како комплетен автор на песната а не знае да збори англиски

?!

Дај МТВ нека се оправи или нека ја срушат таа зграда поарно.

http://moby.blog.com.mk/node/157762

Гуд пипољс!

АААААААААААААААААААААААА ! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

And I'm изненаџена... Yeah I like Belgrad, so good peoples...

Толку прост народ мајка му, па не се у '62 родени да не знаат англиски.

Се збунија бе. Нема шанси да се толкави тапи.
Понекогаш мислам дека на овие евровизиите сосила глупави се прават.:icon_roll
Добро за Гаџа не ме чуди да не знае англиски ама Хрчакот и Тамара можат и подобро од ова.

Леле што им требале огромни слики од Гаџа и Врчак... па и со тоа влези излези од ``вратите``,што ќе си играме Отвори ми бело Ленче вратата...
Пипљс,можам само едно да кажам-кутрите ние...

Деиј ер кнфијузет, мени пипљс вач.

Ај ем оф а френд оф...

Врчак, Врчак, маи неим ис Врчак.

Еуфорик, јел се тако каже?

Ај ем изненаџена?

Хау д одијанс риектд он... овај.... сонг...

Македонија - д бест оф.

Ај ем ххххххххххххрррррррррррррррр изненаџена хммммммммммммммм
аааааааааа?мххххххххххх? ехххххх? јеах
пс. вииииииииииииииииииииииииии (ко формула е)

Care to elaborate on that?
A? :tapp::tapp::tapp:

Тамароо, црна Тамаро

БТВ втората проба беше мноооооогу подобра. Да се надеваме дека и втората прес-конференција ќе биди подобра и ќе ја пуштат Миланка да збора за да не се резилат тие

Еве ја втората проба, пресудете

http://www.youtube.com/swf/l.swf?vi...t=OEgsToPDskLrWO9nXE2DOOxT4sKBjCNp&autoplay=1

aaaaa mmmmmmmmmmm iznenadzena mmmmmmm aaaaaaa

како им оди англиски чудо

Важно на српски знаат да зборат, тоа е најважно:tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom