Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.413
- Поени од реакции
- 35.060
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Темата е повторно отворена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чувство за бизнис - прочитај ја потребата на народот
Тетовци со желба за зарботка од тепачките, на тезги продавале ладно оружје
Че го пукам славомачедонас терористат!Dve ucenicki albanki od selo Nikustak kumanovsko povredeni vo kamenuvanje na avtobus vo selo Luboteni (etnicko makedonsko i srpsko selo).
http://alsat-m.tv/lajme/vendi/122112.html
па и види ги бе тврдат дека незнаеле дека е незаконски продавањето на ладно оружјеЧувство за бизнис - прочитај ја потребата на народот
Тетовци со желба за зарботка од тепачките, на тезги продавале ладно оружје
Абе остај ... кутри се тие гегите таму што го запалија знамето македонско,... кутри биле демек клошари или незнам што, абе од што се презадоволени го прават тоа,... се ви дадоа американците и уште сакате, ... размислете малку до кога ќе ја имате помошта од американците - додека го имаат под контрола САП косово, а после тоа мислете му ја !Да бе и таму во Бурел се собрале кутри невработени млади лица што немале што да прават и запалија знаме!!
Јас осудувам какво било палење на знаме, без разлика кој го запалил треба да се казни а не тие се собрале 2-3 деца и од чиста заебанција запалиле знаме.
Smesno ti e.Че го пукам славомачедонас терористат!
" Abe Dardan-ia ostaj toa bilo nekoe parce na meteor sto padnalo od neboto !"Вчера во 19:30 часот се повредени две ученички во селото Љубодраг - Куманово (населено со македонци и срби) , додека автобусот кој превезувал средношколци албанци минувал низ селото , тројца засега непознати лица фрлале со камења , две од девојките во несвесна состојба биле примени во болница.
![]()
" Abe Dardan-ia ostaj toa bilo nekoe parce na meteor sto padnalo od neboto !"
Sramota e ova vaka i ne me svakajte pogresno ama bez razlika na nacionalnosta ova e p**karska rabota da se frlat kamenja po avtobus poln so luge e posle ke ima kontranapad pa koj moze da garantira deka nema da ima AMA NE E FER NE E COVECKI DA SE NAPAGAAT NEVINI LUGE ALBANCI ILI MAKEDONCI.
Леле, Македонците каменувале....Веќе станува очигледно кој е тој што сака да има тензична атмосфера.
Само Куманово досега беше мирно (иако македонците се фалат дека редовно тепале албанци во овој град) ... но еве сега со овој дрзок напад , се обидуваат да го прошират конфликтот и во овој град.
А овие од Љубодраг се во најголем дел колонизатори , донесени од српската краљевина , населени се измеѓу албанските села ... еве денес последиците , ќе излезат на пат и ќе те каменуваат , Пиротјани и Шумадијци.
Ајде бе, пичкарски било?Sramota e ova vaka i ne me svakajte pogresno ama bez razlika na nacionalnosta ova e p**karska rabota da se frlat kamenja po avtobus poln so luge