Македонија - Унгарија [ 18.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 80 66,7%
  • нерешено

Гласови: 15 12,5%
  • Унгарија

Гласови: 25 20,8%

• Вкупно гласачи
    120
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1528684_3819486943267_1288382381_n.jpg

Прво МОРА да сме ПРЕЗАДОВОЛНИ од судењето во првата фаза !
Вакво судење јас немам гледано ни на утакмици на Пелистер, ниту на Вардар, Металург, на телевизија шо пратам утакмици на Барселона и ред други екипи !
Судењето цело време оди во полза на Македонија, вакви судии што се наклонети кон нашата репрезентација одамна немало, па особено на вакво големо натпреварување...

После Европското нека ги соберат судиите шо ни судеа германците, французите и кој беа другите и нека седнат негде нека ги почастат на сметка на нашата репрезентација :D

Вакво судење јас немам гледано ни на утакмици на Пелистер, ниту на Вардар, Металург, на телевизија шо пратам утакмици на Барселона и ред други екипи !
Судењето цело време оди во полза на Македонија, вакви судии што се наклонети кон нашата репрезентација одамна немало, па особено на вакво големо натпреварување...

После Европското нека ги соберат судиите шо ни судеа германците, французите и кој беа другите и нека седнат негде нека ги почастат на сметка на нашата репрезентација :D
Ако не се веќе и почастени. ;)

:cool:
:icon_lol:

ПООООООООООООООООББББББББББББЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДДДДАААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gi nemam gledano ungarcive, po statistika najslabi golmani imaat, ali igraa i vo teshka grupa. Kire mora da shutira povekje, kako i krilata da se koristat povekje.

Site se krstat vo Pribak a nema potreba od toa, nas ni fali ocahjno lev bek shuter.

Запрепастен сум од оваа статистичка категорија , на дното сме по успешност на напади .:гик:

Untitled.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom