Македонија-Словенија 25.01. 16:30 h(1/8 финале на СП)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пласира во четвртфинале?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да имаше првенство за најнеспособна екипа во одбрана нашиве немаше да победат пошто се неспособни.

Ајде куферите и дома

Голманите го изгубија натпреварот цел натпревар двајцата заедно 5 одбрани немаат.Не може играчите милион гола да дадат.Примаат голови од по 12 метри идиотите на гол.

Мојсо и Манасков нули. Борко и Диви ван конкуренција. Џомба најдобар откај нас.

И со 6 одбрани вкупно од 2 голмани нема што да се бара повеќе. Кога треба никаде ги нема. Шкоф победа им донесе на Словенија со тие клучни одбрани

Местена е утакмицата? 50 ПРОМАШЕНИ ЗИЦЕРИ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Одбраната КАТАСТРОФА!
ајт чао..

ЕВЕ ПРИБАК ПАК ПРОМАШИ ЗИЦЕР ...

"Има време човече"

хахахахахахахахахаха кој беше мајсторот ова што го кажа не знам хахахахахаха

Прибак и Џомба утнаа зицери кога мораше....у курац..лесна група..лесна група за разигурвање....за вакви шанси за стигање далеку има екипи што плаќаат мито за да ја добијат...како да не ти е криво бе ?

И еве уште еден зицер утнат на Прибак..

па и нашиве брзаат..ахам..да ! На 5 секунди до крај треба да брзате !!!! Арно ви текна

Те боли што го нападнав кире? Пошто ти го величеш

Ме боли тоа што изгубивме од сакативе.Ме боли тоа што сме проклет народ и што немаме среќа на една утакмица во било кој спорт.Ме боли тоа што оваа генерација пати ради мочаниот лев бек. МЕ БОЛИ ТОА ШТО ИМА КУРТОНИ КО ТЕБЕ ШТО СЕ ПОЈАВУВААТ НА СЕКОЈ МУНДИЈАЛ И ГО ЌЕЊААТ ТОЈ ШТО ДА МОЖЕ ОРГАНИТЕ ЌЕ ГИ ДАДЕ ДА ОТИДЕМЕ НА ЕДНА ОЛИМПИЈАДА. Е ТОА МЕ БОЛИ , А ТИ МОЖЕШ СЕА КОМОТНО ДА СЕ ГОНИШ У ПИЧКУМАТЕР

А кoлку премијa ќе дoбијaт нaшиве сеa ?
Требa кoпитaвa сеa сaми дa си гo плaтaт aвиoнoт зa дoмa !

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom