Македонија-Словенија 25.01. 16:30 h(1/8 финале на СП)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пласира во четвртфинале?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
судии литванци миндаугас гателис и ваидас мажејка

Ова малце ме плаши, ама не сме веќе до толку анонимуси па можеби и можеме да ќариме.

Инаку, нешто ми мириса цел ден... ми мириса на победа на Македонија :)

Да земат нашиве да изиграат стил на игра како Металург, би требало да ги тепаме.

Очекувам Борко да му тргне конечно, и судиите да заебаваат работа за една (а можеби и двете) страна и да го заебат мечот.

Ме фаќа возбуда уште од сеа, можам да замислам како ќе ми е второ полувреме додека ќе следам на резултати од автобус. :vrtioci:

Осеќам дека ќе има пцуење по литванците , се сеќавате какво катастрофално судење имаше со Босна , лепаа 2 минути ко од шала , пробивања секој втор напад ..воопшто не толерираа агресивна игра , а нас тоа не ни одговара со словенците

Натпревари на Македонија на 25.јануари:
Финска – Македонија 30:30 (Турку, квалификации за СП 2005)
Македонија – Данска 24:32 (Задар, СП 2009)
Македонија – Полска 27:25 (Белград, ЕП 2012).
На Светските првенства нашите ракометари имаат досега одиграно 25 натпревари со биланс (11-1-13).

Ne se samo denarite na Zivko Mukaetov vo prasanje,i zenska si fati vo Makedonija.:backa:

Читав по овие таблоидиве како Вест или Дневник интервју...Се запознаеле случајно во пекарница...Таа случајно била згодна разведена милфица, поранешна сопруга на Петар Наумовски , додека овој случајно разведен плејбој кој пошол да си купи киснато...Љубов на прв поглед, претходно немале абер кои се.
На Џери Спрингер Шоу имаше понормални изјави од учесниците.

Зошто Брумен го нема во нивниот состав?

Оти на таа позиција имаа играчи со лопата да ги ринеш Гајич, Кавтичник, Маргуч..Кавтичник највеќе е земен затоа што може да покрие на повеќе позиции пред се на бековски.

Оти на таа позиција имаа играчи со лопата да ги ринеш Гајич, Кавтичник, Маргуч..Кавтичник највеќе е земен затоа што може да покрие на повеќе позиции пред се на бековски.
Па Бруменот да не е полош од нив?

Кој знајт оти вака ми пише на балкан спорт?
You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Ако не дајте други стримови.

Кој знајт оти вака ми пише на балкан спорт?
You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Ако не дајте други стримови.
http://mkpredavatel.com/?p=49
http://ava.rtvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slovenija-2/tv.slo2/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom