Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Алооо Франкфурт за ВЧЕРА И ДЕНЕС зборувам.Да ти е појасно : Унгарија и Шведска.Помина одамна ЕП во Србија.А со данска кој шутираше избрзано од неизградена позиција?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алооо Франкфурт за ВЧЕРА И ДЕНЕС зборувам.Да ти е појасно : Унгарија и Шведска.Помина одамна ЕП во Србија.А со данска кој шутираше избрзано од неизградена позиција?
И у Литванија имаше. Море кој ни е-тој ни е. Јас не разбирам ВАС шо ви е филмот,зошто се замарате...Кога бевме по 30 души на Тиквеш,тогаш сите се смеевте...Сега,кога се средија работите и кога почнавме по 250-300+ да одиме на утакмици,не сме некоја бројна или организирана група....Па ај од такви како вас нема никогаш да не биде. Иначе за утакмицата неам зборови-Кире КАТАСТРОФА,Борко КАТАСТРОФА,требаше порано Диви да влезе...Овие не сокршија од мавање,ние како пичиња се плашевме да удриме на нив...
ццц.... со кој сум нашол јас да се расправамм.. Ајде гледајте си работа таму ме заболе ку?от што ќе извадите следно..

Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.1.ДВА НАТПРЕВАРИ ПО РЕД!
2.Играше така дека му беше дозволено.
Фластер беше грозна варијанта на Ким, Додер и левиот бек ќе ни ебеа матер од влезови.се ми се чини дека тој викаше за фластер, ама Шундовски не го слушаше![]()
Чекај ти ќе ги видиш, инаку за Австрија, кој сака нека ме убедува, шансите се 50-50.Сега не сум баш најсигурен дека воопшто ќе ја минеме Австрија...
Го чекам денот кога ќе ги видам најсилните играчи во репрезентацијата
И секако дебито на Ојлески![]()
Или да ПОДАВАШ!Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.

бобане..немој да ме јебеш бре...од кога избрзано искористен напад со промашување е модерно?Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.