Македонија - Шпанија [ 22.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам што да кажам... Играат, прават зицери, неможат да погодат... Тука ни Прибак, ни Обрван не се виновни... Прибак имаше два кикса во последната минута, но имаше и неколку асистенции... Манасков подобро игра како среден бек, него ли како лево крило... Повторно промашува зицери, а дава голови од 9-10 метри... Гоце го нема денес, до душа не ни играат по десната страна... Тоа е, доколку ги погодевме зицерите, сега ке пеевме друга песна... Сепак се гледа дека нешто не штима, а тоа е ради суетата на играчите... Доколку играат од срце, како што тврди Кире, доколку ги следат советите од Обрван тогаш ке бевме многу, многу погоре од моменталниот пласман... За чудо голманите на Шпанија се катастрофа на ова ЕП, а против нас имаат повторно 50% + одбрани... Сигурно е до Обрван, а не до играчите...

Многу мразам шо имаме ваков лузерски менталитет. Голем успех било шо сме влегле во втората фаза, сме покажале дека сме европска нација. Ма немој да ме јебеш, дури одиме на првенства со таква мисла, тешко дека ке направиме и повеќе. Јес да не треба да се очекува невозможни работи, али барем кога излегваш на терен, бори се за победа против секој.

Кој го излажал Митков дека треба да се бави со ракомет нека му ги врати парите,ова на ништо не личи бе:tapp:,иди играј си таму у двор со децата.

Прибак мајсторе, што ти е :eek:
Побивање во битен напад, не следење на семафорот и истек на времето со што пропуштивме контра. Не знам што да кажам, а да не те опцујам :facepalm:

Јоновски беше тој, што ја држеше топката и што ја подаде на 2 секудни до ПРибак, иначе Прибак од Вардар и овој Прибак се излеа двајца различни играчи. :D

Ako pocnam sega na 21na godina da se zanimavam so rakomet mislam deka za 2 godini za Mitkov i Pribak ke sum Pandev.

Pribak ne e tolku slab kako sto gledame na turnirov , koj prati rakomet podolgo vreme nema da zbori vaka. Dali pritisokot go izede pribak i seto ona sto se desava u ekipava nasa neznam ali ednostavno nemozam da go prepoznaam Pribak ne e toj Pribar sto go noesese svetiot Vardarov dres

Не е битно кое место сме во групава, играме за пласман. Ќе завршиме 5-ти во групава и со 5-тиот од другата група ќе играме за 9-то место.

А во програмата на Сител пишува дека со Унгарија играме во сабота

Воопшто не се согласувам со ова , Манасков има 21 год. колку играчи има на првенствово на 21 год? На иста возраст е Сантош од Австрија а ништо не е подобар од Манасков . Има време за него да биде супер играч .

Вака викавме и минатото во србија.Тој тогаш беше на повисоко ниво од сеа а веќе поминаа две години:Тој сеа требаше да биде носител на репрезенатцијава со Кире.Овај се брука зицери 100 испромаши.Не реков дека е стар има време, али како што тргнал наназад оди тој наместо напред.

ЛЕлел овај митков шутира послабо од кастратович жими се! Ми се чини дека некогаш нема да дофрли до гол од што шутира млако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom