Македонија - Шпанија [ 22.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Митков,па немам видено послаб играч на ЕП....
Па оди легни си бе дете,30 и кусур години ги начука,15 години ракомет играш додавање едно немаш како треба,на 15 метри ја вртат топката,тој играчот го промашува,а никој нема пред него,3 топки ги акна или во аут или му ги пресекоа..:mad:
Срамота е ова...
Шпанците ништо не играат,си го ладат..
П.С.
Успеавме на можеби најслабиот(по процент на одбранети удари)голман на цело ЕП да му ја подобриме статистиката...браво...:гик:

Ај има време Манасков ќе се научи да реализира контри до кај 30 години

И Лазаров долен дрес со број 28 носи :facepalm:

Митков,па немам видено послаб играч на ЕП....
Па оди легни си бе дете,30 и кусур години ги начука,15 години ракомет играш додавање едно немаш како треба,на 15 метри ја вртат топката,тој играчот го промашува,а никој нема пред него,3 топки ги акна или во аут или му ги пресекоа..:mad:
Срамота е ова...
Шпанците ништо не играат,си го ладат..
П.С.
Успеавме можеби најслабиот(по процент на одбранети удари)голман на цело ЕП да му ја подобриме статистиката...браво...:гик:

Абе 30 години ти дете му викаш :D Стрико треба да му викаме на каменов

Успеавме можеби најслабиот(по процент на одбранети удари)голман на цело ЕП да му ја подобриме статистиката...браво...:гик:

Тоа им е работа на нашиве ракометари на ова првенство бе, нема нишо чудно тука.
Океј и на подмолен начин да си тераат некоја си своја правда.

Она што можам да го кажам и заклучам гледајќи ги вака опуштено нашите како играат....со сите здрави играчи навистина секого можеме да победиме. Треба после првенството малку да се смират страстите да се соберат сите заедно и да се направи стратегја за во наредниот период и квалификации , зошто навистина имаме огромен потенцијал.

Со ваква мизерна реализација и еден куп промашени зицери реално и не заслужуваме ништо повеќе од 10то место.

п.с Митков кај и да е ќе се пензионира,а не знае да направи едно прецизно додавање од неполни 3 метри.

А овај манасков страшно ме потсеќа на Гешоски.Футбалерот на победа.Кој следи фудбал знае за каков камен се работи.Цел живот фудбал игра и го туркаат и пак нема ништо што вреди во него.Колку само зицери има промашувано да се запрашаш што барал тој во овај спорт.И од пепи малиов никогаш не сум го сметал за играчиште а нема ни да биди.+ додади тоа што се пијанчел си пушел и сл = пропаст.

Ako pocnam sega na 21na godina da se zanimavam so rakomet mislam deka za 2 godini za Mitkov i Pribak ke sum Pandev.

Умрениот на Сител: Како и да е Македонија покажа карактер на ова првенство.
:facepalm:

Радиќ за селектор. :pos:

Колку го мразам човеков што замараше да праиме плус склекови кога ќе изгубиме натпревар...

Кога ќе видиш дека Митков игра тури му :drk: на утакмцата и гаси ТВ џабе само нервози си клавам ми побеле косата од овие репрезентациите !!
Ретардирана кокошка Митков, дете од 15 години подобро ќе изигра од него

А овај манасков страшно ме потсеќа на Гешоски.Футбалерот на победа.Кој следи фудбал знае за каков камен се работи.Цел живот фудбал игра и го туркаат и пак нема ништо што вреди во него.Колку само зицери има промашувано да се запрашаш што барал тој во овај спорт.И од пепи малиов никогаш не сум го сметал за играчиште а нема ни да биди.+ додади тоа што се пијанчел си пушел и сл = пропаст.

Воопшто не се согласувам со ова , Манасков има 21 год. колку играчи има на првенствово на 21 год? На иста возраст е Сантош од Австрија а ништо не е подобар од Манасков . Има време за него да биде супер играч .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom