Македонија - Шпанија [ 22.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На првиот натпревар со Шпанците во квалификациите Кире даде еден гол, на вториот не играше беше повреден, денес можеби(ако игра) му е мајката, да накалеми 10тина гола, да биде интересно до крај :).
Бранче се што кажа го оправдувам, немам ништо против Обрван но доста е фрлање тешки пари на медиокритети од странство.

И да изгубиме не е веќе толку важно.. Барем Лазаров нека постигне 7-8 голови да биде најдобар стрелец на Европско би било добро кога веќе неможеме некој позначаен успех. :)

Од сигурни извори имам информација дека нашите се договориле со Унгарците да ја победеме Шпанија за Унгарија да оди во полуфинале...така да ја ке си ја ставам да тепаме на сите расположливи средства шо ги имам :vozbud:

Женски, пред натпреваров пожелно е да облечете црвена танга и да пуштите микс од Брегович, гарант тепаме.

Нека излезат и нека изиграат машки, најдобро што можат, Борко нека фати некоја топка и нека се борат до крај. Ако веќе губиме, да изгубиме достоинствено.

Штета што ова никогаш нема да го дочекаме од ниту една наша репрезентација. Уствари еднаш го дочекавме, со кошаркарите во Литванија, каде душата ја оставија на терен и изгубија едвај од големата Шпанија. Ова ни е болна точка на цела нација, во секое можно поле од животот, не само во спортот.

Штета што ова никогаш нема да го дочекаме од ниту една наша репрезентација. Уствари еднаш го дочекавме, со кошаркарите во Литванија, каде душата ја оставија на терен и изгубија едвај од големата Шпанија. Ова ни е болна точка на цела нација, во секое можно поле од животот, не само во спортот.

Не можеш тоа да го споредиш со ова. Тогаш игравме за ФИНАЛЕ, без разлика што беше со една непобедлива Шпанија. Денес играме без резултатски мотив, за образ.

Од сигурни извори имам информација дека нашите се договориле со Унгарците да ја победеме Шпанија за Унгарија да оди во полуфинале...така да ја ке си ја ставам да тепаме на сите расположливи средства шо ги имам :vozbud:
Ова е погрешно на толку многу нивоа....:pos:
Се договориле со Унгарците да ги победиме Шпанциве, а Шпанциве кој ги врти демек од вчера се, не ги бива, па туку така ќе ги победиме...

Одамна не сум прочитала нешто толку смешно...:pos:

Мене ме интересира друга работа...Со оглед на фактот шо сите се согласуват дека Шпанците ги имаат најслабите голмани на првенството , ако успееме и овие да ги разбраниме е тогаш сме стварно ама стварно легенди :)

Not sure If се разбрануваат or ние шутираме директно од нив, во поголемиот дел од натпреварот.:cautious:

Македонија се сака, Македонија се љуби и кога губи и кога губи!

Според мене ракометот е непредвидлива игра, кој се надеваше дека Пољаците до тој степен ќе ги скршат Швеѓаните. Ама ете се погоди голманот да го има најсреќниот ден во животот и скоро сите шутеви да го погодат и на крај победија. Според мене ракометот е игра на голманите, кога тие имат ден им оди и на останатите. За наша несреќа ние освен Борко и немаме некој втор голман со оглед на тоа дека Диви не е тоа што беше така да тешко е да менуваме на таа позиција, така се зависи од Борко, кој покажа и докажа дека е променлив како Англиско време. Според мене ако му се погоди денот на Борко ќе биде интересно.

Не се салам овие од Сител :D Какви најави прават, како финале да играме, џабе го лажат народот :D
Точно е дека Шпанија ги има најслабите голмани на првенството според %, шансата му е на Кире да распука ама во одбраната тие се сите мажишта и пол по 2 метри...
Моја прогноза Виктор Томас ни дава 8-9 гола :)

Џабе бе, ништо не праиме додека не го послушаат Ристо Магдинчев и да пробаат со финта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom