Mакедонија "се прости" од ЕУ а најверојатно и од НАТО!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Tolku e procentualno samo eden del od teloto koj sto od vreme na vreme (citaj koga ke pomine nekoja strasna zenska) ima teritorijalni pretenzii i raste.
Nego...ne vi go kontam muabetov...ke me delite i ke si zemete sto e vase a ona drugoto...prljavoto,groznoto,tugjoto...pu ja`zk ke go frlite?

Da znam sto me ceka ako ne...:toe: ...da fakjam shtivinje pobrzo.

Ne e loso da ja razgledas varijantata : u vidu lastinog repa... :)
Ili kako bese ona: bjezimo ti mi, ko suri sokolovi , a turci za nama...ko kurve... :)

Priznavanjeto na Kosovo nema da ima mnogu znacenje ako Makedonija i Hrvatska i Albanija ne vlezat vo NATO! Taka da moze ke vlezeme kako fyrom ali ke vlezeme.Ne zatoa so sme dobri, ne zatoa so sme gi tepale grcite tuku zasto toa im odgovara na Amerikancite.

Сепак се простивме од ЕУ на подолг рок а од НАТО можеби на пократок,но пострашен со оглед на Грчките блентави барања.

Eine Armee-Markierungsfahne?? Mein Glückwünsche Herr general :)
Izvinete i ti i ABC,ama od shvapski sem da pcujam ko kojot i da kazam ih liebe grosse busen neznam nisto drugo...:smir:
A znameto ke vi go pokazam tuka na kajgana,samo da gi izbrisam slikite od nekoi vekje zakluceni temi,posto 3.00 od vozmozni 3.00 imam vo momentov (ispolnet mi e koske limitot).:wink:

p.s Od toa sto probuvam da razberam si napisal Armisko zname ?Moite pozdravi,ker :pos2: general?
Yok!Civilno...dur ratuvavme zaedno protiv bugarite na nivni teren go dobiv.

Izvinete i ti i ABC,ama od shvapski sem da pcujam ko kojot i da kazam ih liebe grosse busen neznam nisto drugo...:smir:
A znameto ke vi go pokazam tuka na kajgana,samo da gi izbrisam slikite od nekoi vekje zakluceni temi,posto 3.00 od vozmozni 3.00 imam vo momentov (ispolnet mi e koske limitot).:wink:

p.s Od toa sto probuvam da razberam si napisal Armisko zname ?Moite pozdravi,ker :pos2: general?

www.imageshack.us

Може ќе си резистентен према УС на крајот, а може и не :pos:

Знаеме,ама денес проструи вест од официјална Грција во која се вели Турција да си седи мадро оти нема да знае каде и е опашката а каде роговите кога се работи за официјалниот став на НАТО а особено на ЕУ каде Грција е членка и каде имала одредени права кој знаела како и кога да ги употреби.Значи не ти вреди цивилното знаме и од Мехмед паша Соколовиќ да ти било дадено бакшиш.:(

Знаеме,ама денес проструи вест од официјална Грција во која се вели Турција да си седи мадро оти нема да знае каде и е опашката а каде роговите кога се работи за официјалниот став на НАТО а особено на ЕУ каде Грција е членка и каде имала одредени права кој знаела како и кога да ги употреби.Значи не ти вреди цивилното знаме и од Мехмед паша Соколовиќ да ти било дадено бакшиш.:(
A ti sto korist imas od toa i da e taka?
Ili sega se nakurci po prilepski i resi cela vecer grcite ke gi branis...:toe:
Batali...ne mi se inati dzabe.

Za realnite sili ako pravime muabet...turcite za max. 48h bi piele caffe u sred Atina.
I znam deka sakaat mnogu.Mnooogu ABC...nemas poima kolku mnogu.

Mehmed Pasa Sokolovic e srbin.:wink:

Турците имаат...1.500.000 војска...тоа е четвртина од популацијата на грција...да не и е грбот...досега ќе немаше лице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom