- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Подобро јас Македонец а тој штотуку излезен од гроб!![]()
![]()
Јас македонец а она русинка![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро јас Македонец а тој штотуку излезен од гроб!![]()
![]()
Јас македонец а она русинка![]()
да не викаш и ти.. И како колку сакаааааа,што ли беше сега ова...КАКВА БОМБА![]()
Доста добро потфрливме со Хрватска и Грција нели?Денес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.
Не.Ако ја победат Русија одат директно на ОИ без квалификации... Ако не ја победат ќе мораат преку квалификации..
Одиме на победа!!!!!!!!
http://www.supersport.com.mk/index.php/kosarka/evro-basket/2483-2011-09-18-08-44-41.htmlНе.
Само првите 2 одат директно.
Денес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.
http://www.supersport.com.mk/index.php/kosarka/evro-basket/2483-2011-09-18-08-44-41.html
A и чудно ми беше, како тоа третата најдобра репрезентација во европа нема да е пласирана директно на ОИ, и таа зема медаљ
Ајде да се надеваме дека ќе победат за да одат директно на ОИ без квалификации.
Остај ти македонскиве страници, пола од нив ни самите незнаат што пишуваат.
Доста добро потфрливме со Хрватска и Грција нели?Сите мора да сватиме дека оваа репрезентација е доста зрела,доста искусна и плус го имаме Марин на клупа кој очигледно ги има правите зборови баш кога е најпотребно.Овој натпревар мислам дека ќе го добие токму Марин со својата тактика
![]()
А зошто МКД стои во квадратчето заедно со Русија ?Остај ги тие срање страни шо си немаат везе.
![]()
Ова ти е од ФИБА па сеа види си сам![]()
Сакам денеска, ако останале нашиве фанови, да почнат да скандираат MVP, MVP кога ќе ја има Бо топката.![]()