Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ако тепаме со Русија ова ќе се дешава на плоштад ... :pos:

Ајдееее идемееееееееееее ... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

B

Borg_Drone

Гостин
СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!
Не биди до толку морничав де, судија не е Рамуш Харадинај па срцата на терени.................Инаку јас сега за на плоштад ќе си одам со боца за кислород и со лежалка во случај да победиме.........

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Русинка Русинка ама денес тешко да му се повтори минатиот пат кога постигна само 1 кош :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Иако е посебен и овој натпревар е како другите и ќе зависи од многу непредвидливи фактори...само паметно и храбро што биде нека биде.Војдан на Кириленко,Самарџиски и Чековски на Мозгов,Антиќ мислам дека ќе биде клучот ако изигра како прошлиот со Русија тепаме 100%.Ах како би ни дошол Тоше сега...

B

Borg_Drone

Гостин
Колку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Колку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!
Како така, колку сака нека постигнува ??? :icon_lol:

Напред Македонија!!! Вратете се со медал момци,за вас,не за нас...го заслуживте тоа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
И јас мислам така ако имаме таква реализација ќе тепаме сигурно и ако играме нашата одбрана како првиот дуле со Русија но Русија играат појака одбрана очекувам да ги добиеме како така.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.

B

Borg_Drone

Гостин
Како така,колку сака нека постигнува ??? :icon_lol:

Напред Македонија!!! Вратете се со медал момци,за вас,не за нас...го заслуживте тоа.
Метафорички!Реално гледано, Кириленко не е Наваро!А колку што знам (не колку што знам, туку гледам) Македонија има и доста јака одбрана.Може да претставува едино проблем овој Фридзон (мислам дека беше) тој е добар шутер ама пак, ако играме денес со истата пожртвуваност, мотивација како со Шпанците, Русите не ни бегаат.....

Катјушите против фалангата.......Ќе биде интересно!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
да не викаш и ти.. И како колку сакаааааа,што ли беше сега ова...КАКВА БОМБА :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom