Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Не вреди да се коментираат исфрустрирани личности кои лежат болни ако не се во центар на внимание.

16683-210.gif

Андреј Кириленко - Лурч од Адамс фемили. Исти се.
Мене на Франкенштајн ми личи повеќе
220px-Frankenstein's_monster_(Boris_Karloff).jpg

Кога веќе зборите за Кириленко имаше еден јак демотиватор, pred svakog utakmucu izadze iz groba (се извинувам за евентуални граматички грешки :)) и ептен јака фотка :D

Јас не наметнувам мислење на никого...ниту ме интересира дали некој се согласува или не.Ти си имаш твое и јас го почитувам ама ако мислиш дека Дамјан и Чековски којшто сам правеше бунари за тројка и фрлаше топки на другиот крај на терен играа самоуверено и сигурно тогаш немам што да ти кажам освен дека немаш некое познавање од човечката психологија.

Тебе целата теорија ти е дека ако играме со "самодоверба" (верувам ни сам го немаш разјаснето овој поим убаво, затоа го тупиш со него), ќе освоиме злато?

Па дај да пратиме стрит-болери следниот пат, они секад на баскет се полни со самодоверба, сигурно зимаме подиум.

Само едно ќе ти кажам, иако знам дека е залудно - дечките не играат сами на терен, имаат противник.

СИТЕ НА ПЛОШТАД !! КОЈ Е ВО ШКОЛО НЕГА БЕГА ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА ТЕК ДУРИ ЗА ПОЛА ГОДИНА КОГА КЕ ОСВОИМЕ ОЛИМПИЈАДА КЕ БИДЕ ВАКА.. КОЈ КЕ ЧЕКА ТОЛКУ :D

СИТЕ НА ПЛОШТАД !! КОЈ Е ВО ШКОЛО НЕГА БЕГА ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА ТЕК ДУРИ ЗА ПОЛА ГОДИНА КОГА КЕ ОСВОИМЕ ОЛИМПИЈАДА КЕ БИДЕ ВАКА.. КОЈ КЕ ЧЕКА ТОЛКУ :D
Ти си прочитал нешто за пола година и одма помисли на Олимпијада.
ЛОИ се играат за една година, за пола година е ЕП во ракомет.

Ќе ја освоиме Олимпијадата, само прво да се пласираме а после Коби Брајант и другови нека му ја мислат.

Ти си прочитал нешто за пола година и одма помисли на Олимпијада.
ЛОИ се играат за една година, за пола година е ЕП во ракомет.
како прво зборев за кошарка не мешај ракомет ракомет идам у ниш тоа 100% и не ме прај глуп зашто сигурно поише сум информиран од тебе и знам кога се олимписки игри знам кога се квалификации за олимпијада добро утнав пола година ама тоа е за 10 месеци... и не ме цитирај!

Дај не го дрвете со Курир, ако некој гледа да се шлепа на успехот на кошаркарите, сигурно се тоа они и нивните налогодавци... Реакцијата е за навивачката песна, која, како и сите навивачки песни, е помалку или повеќе глупава.

Дај не го дрвете со Курир, ако некој гледа да се шлепа на успехот на кошаркарите, сигурно се тоа они и нивните налогодавци... Реакцијата е за навивачката песна, која, како и сите навивачки песни, е помалку или повеќе глупава.

Aбе ајде.
Да не треба да викнеме некој евроамбасадор и да ни пишува навивачки песни. Патем индиректно го нарече македонскиот народ глупав. Секоја ти чест!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom