Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
posle se do sega sto odigravme,dobro e! ajde da ne go drvime vekje za ova so rusite.vakov skor nikoj nemase muda da prognozira pred prvenstvo da bideme realni!
toe e kosarkata,ja pogodi buljasot na kraj i gotovo.ako nie za ova treba da zalime da ve potsetam samo na cibona-partizan finale jadranska i mislam na site polesno ke ni bide:)
NAPRED MAKEDONIJA!!!

Ајде бре луѓе малку по позитивно....па тоа е Русија...алооо ....само Москва има над 10милиони...па сеа пресметајте од колку многу народ избираат само 5 играчи....а ние од 2милиони вадиме 5.
4 :D

Ако бараат некаде молер кажете ќе го пратиме Самарџиски. Позитивна страна е што нема да им треба скеле, а нас нема да е нервира во репрезентација.
Сериозно Самарџиски е новиот Чековски. :LOL: Колку само се плукаше по Чековски во квалификациите кој за волја на вистината стварно слабо игра под кош во напад ама затоа игра добра одбрана и дава тројки, додека Самарџиски е дрвце. Подобро било кој од клупата да го замени макар и Мираковски, не дека последниов е слаб туку поради висината. Единствено Соколов тотално разочара на првенствово, секој влез јаде банани.

Инаку нели едно време Илиевски и Чековски беа дел од македонскиот тим кој стана младински европски шампион или јас сум нешто во грешка?

Абе што ви е толку па Литванија ни е подобар противник од Србија. Србите се заебани имаат многу јак стратег ке видите како ке ја натртат Русија!!

Има некој информација дали Гечевски ќе игра со Литванија или до крај нема да игра?

Без него два натпревари - два порази! :rolleyes:

Ова беше голема измама за којашто уште не сме свесни.Го пуштија времето да истече до 0,7,а после го вратија на 2,5 што им дадоа 0,8 секунди вишок што ете се покажа пресудно за нас.Доволно за да шутнат.Македонија имаше минуси секако,Владо потфрли во реализацијата ,но играше одлично на други полиња,Антиќ брилијантен,Чековски направи неколку киксови,но погодуваше тројки кога највеќе требаше.Литванија воопшто не е недостижна.Ајде Тоше смогни силиииии и дојди бори се за Македонија.

Значи шо се напнавте со тие секундите, ружниот русин ја испуца одма топката што значи потроши од прилика 0.6/7 секунди. Таков quick release шут се изведува и побрзо у НБА. Штета што му избега на Чековки и имаше дечкото добар поглед на кошот за да се намести, а Ѓорѓи кога дојде на блокада тој веќе имаше нацентриран шут само малку го дигна. Сигурен сум дека не ја гаѓаше таблата, така да ова може да се впише у бугарските buzzer битери!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom