Македонија-Норвешка 0:0

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Картата е 500 денари за Јужна. Само ме интересира дали сеуште има карти. За да знам дали да тргнувам од Струмица. Чекам брз одговор. Благодарам :smir:

КОЛКУ КОШТА КАРТА И ДАЛИ УШТЕ ИМА КАРТИ НЕКОЈ ДА КАЖЕШЕ :helou:

НИЕ КАЖАВМЕ А ТИ ТРЕБА ДА ЧИТАШ!!!

Картата е 500 ден на Јужна, 200 денари е на Исток и Запад!!!

ПС. НЕ СМЕ ЌОРАВИ, НАМАЛИ ГИ БУКВИТЕ!:toe:

Тасевски се повредил и на негово место ке игра Георгиевски,а и Шуми бил неизвесен,негова алтернатива е Гроздановски
Добра вест, да не ги гледам ни Тасевски ни Величе. Тасевски пред некоја година беше најавуван како меѓу најголемите таленти, човекот сака плејмејкер да игра не допира топка по 30 минути.

Картата е 500 денари за Јужна. Само ме интересира дали сеуште има карти. За да знам дали да тргнувам од Струмица. Чекам брз одговор. Благодарам :smir:

Карти ке има со сигурност, башка и секогаш имало никогаш не се распродал стадионот!!!

Добра вест, да не ги гледам ни Тасевски ни Величе. Тасевски пред некоја година беше најавуван како меѓу најголемите таленти, човекот сака плејмејкер да игра не допира топка по 30 минути.

шумуликоски е пресно женет :vozbud::drk::vozbud::drk: можи ке има поголем мотив за игра:pos2::pos2::pos2:

Брат, Тасевски пали и гаси во Левски така да немојте да зборувате така на празно. Тасевски ти е истиот случај ко и Пандев ги немаат истите задачи ко во своите клубови, така да мислам дека треба да се стрпиме и од секакви коментари затоа што и не се баш наигра со Сречко !!!:toe:

Ништо од топлото сонце кое би им пречело на норвежаните, надвор времето е облачно. Сега ќе мора играчите да играат на друга тактиак а не на факторот топло време.

п.с. сега со која тактика ќе играме?

шумуликоски е пресно женет :vozbud::drk::vozbud::drk: можи ке има поголем мотив за игра:pos2::pos2::pos2:

И пресно ПИЈАН така да мислам дека е најарно да се изостави од тимот, и коа веке спомнавме колку е спремен да потцетам нема одиграно 2 натпревари во последните 2 месеци!:toe:

Искрено во Левски не сум го гледал така да не зборам за таму. Ама за игрите во репрезентација има една чиста 0 од мене. Јас би сакал да покаже дека не сум во право и да стане играч кој ќе допринесува за играта. Ама од тоа што го покажал до сега на клоци би го дигнал од репрезентација.
Инаку со кој се ожени Величе?:) Нели со Сара Леши се плеткаше долго време.

аман бре што го форсираат Шумулинкоски кога е дрво се надевам нема да игра.Можеме да ги тепаме времево ни одговара а и сега на се кознај колку јаки Норвешка
sumolikovski ne e kreator toj e destruktivec i e najgolemiot rabotnik na teren

И пресно ПИЈАН така да мислам дека е најарно да се изостави од тимот, и коа веке спомнавме колку е спремен да потцетам нема одиграно 2 натпревари во последните 2 месеци!:toe:

така е!!! се сложувам за двете работи...
најарно решение е да играат деспотоски и герогиески...
а во напад, андев, со наумоски и ристиќ!!!

:oeoeoe:

Полека се спремам за натпреварот, очекувам добра игра на нашите и победа!!

Ништо од топлото сонце кое би им пречело на норвежаните, надвор времето е облачно. Сега ќе мора играчите да играат на друга тактиак а не на факторот топло време.

п.с. сега со која тактика ќе играме?

Eве го времето!!!!

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    22,4 KB · Прегледи: 6
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom