Македонија-Норвешка 0:0

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено во Левски не сум го гледал така да не зборам за таму. Ама за игрите во репрезентација има една чиста 0 од мене. Јас би сакал да покаже дека не сум во право и да стане играч кој ќе допринесува за играта. Ама од тоа што го покажал до сега на клоци би го дигнал од репрезентација.
Инаку со кој се ожени Величе?:) Нели со Сара Леши се плеткаше долго време.

Со една Чехиња заборавив како се вика!:toe:

0-1 за норвешка точен резултат. Многу ме интересира каква игра ќе прикажат нашите сега со нов тренер. Инаку за Јонуз мислам оти е гола вода... ќе му дојде и на него брзо крајот.

0-1 за норвешка точен резултат. Многу ме интересира каква игра ќе прикажат нашите сега со нов тренер. Инаку за Јонуз мислам оти е гола вода... ќе му дојде и на него брзо крајот.

Бргу нема ке си седи таму до крајот на Циклусот!!!:toe:

ПС. Мисллам дека си далеку со Резултатот!

Деспотовски најверојатно ќе игра во првиот тим. Баш сакам да го видам како ќе изигра, да видиме малку нови лица во репрезентацијата.

Црвена, црвена боја ми е најмила, за тебе пееме НАПРЕД МАКЕДОНИЈА :):)

Јонуз не е супермен па да носи победи, и тој е човек од крв и месо, па сеа дали ќе изгубиме или ќе победиме останува да видиме :)

СО МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ !! :vozbud:

Ајде ајде ајде!!!!:oeoeoe:
Да ви кажам искрено колку и да го мразев Јонуз, колку и да несакав да дојде на тоа место сепак сега со цело срце ќе го поддржам него и репрезентацијата.
ОДИМЕ НА ПОБЕДА! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

По се изгледа нашево сонце ни сврте грб изгледа и на него не му се свиѓа што Јонуз е селектор па во недостиг на тренерско знаење се повикуваше на временската прогноза (ваљда ќе ме демантира). Но сепак се надевам дека ќе извлечеме поволен резултат, прогнозирам 1-0.

Напред Наши :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Како убаво ќе легне една победа....убавини.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА

Eве го времето!!!!

Нека врне бе кога ќе се напраи каша тогаш да видиш како ќе паѓа коефициентот за нас пошто на таков терен сме непобедливи.

И да за карти мислам дека видов на плоштад дека уште продаваат.

Ajdee uste malkooo odame na pobedaaaa MAKEODNIJAAA :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Со Срека Нека Ни Е! Јонуз нека направи сефте како нов селектор со 3че на контото.

ALE ALE ALE!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА ОЛЕ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom