- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.728
- Поени од реакции
- 6.625
Јас сум сигурен дека нештимат многу работи во репрезентацијата повторно...Ништо чудно и утре Лазаров да не ни игра и да почнат плукачите да го прават издаица....Сигурен сум дека приказната ќе има подолжение Само Бранче напрај грешка на сред првенство со изјавата требаше да издржи па после првенство да распука...Најдобро е да се воздржат сите уште овие две утакмици па после нека расчистуват...Уште неможам да се помирам со поразот оти ништо посебно не изигра екипата на ГАЈТАН ВЕЃИ !
Убо почнавме 4:0 заводивме, добар старт се држевме до кај 15та минута негде после од ко ни напраја серија 7:1 како да пропаднаја сите надежи !
БоркоооОвај 1 брани 5 не брани. Незнам шо толку трга во напад, ќе земи топка и оди во нивната половина, истата приказна секогаш !
Толку сака гол да дај ? Па тебе професијата ти е голман и нема шо кур да бараш напред, ќе си седиш во твојата половина ! Ако сакаш толку голој да даваш шо не почна да тренираш пикер дебел еден !!! Па тргна уште ја еба акцијата со додавањето на Георгиевски ни дадоја гол од нивната половина и се смеј уште
тогаш нерви искинав!
Па кога ќе имаме пенал нека му ја дај Лазаров него нека мава пенал нека му се напрај ќефо и нека не трга напред поќе свинчето!
Стоилов продолжува со слабите игри...
Конечно разработија крилата ! На Манасков му тргна со пеналите, Георгиевски со најдобра партија на Европското !
Ангеловски се подобар и подобар, сега читам Обрван дури бил тренер нема да сметал на него највероватно поради изјавата после мечот со Исланд, епа нека си игра сега Ивица со Прибак кој е изгубен германец во екипата, неможи да се вклопи уште и само е од штета моментално ! Ангеловски за Прибак за на европкото е измислен !
„Кире Лазаров нема да може да тренира бидејќи одново има проблеми со препоните. Ќе видиме каква ќе биде неговата состојба утре, но искрено се надевам дека тој ќе може да настапи бидејќи е јасно од колкаво значење е капитенот за нашата репрезентација. Се мачиме и со други повреди, тоа е нормално кога ќе се игра во едно вака пеколно темпо. Дуелот со Шпанија ќе ни биде шести за десетина дена, се надевам дека сите играчи ќе бидат во можност да настапат и дека достојно ќе му се спротивставиме на светскиот шампион“ – изјави Обрван.